Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Warblinkers : Promo 2006

DrethegenjeshKing kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
Promo 2006 on lapualaisen Warblinkersin viides julkaisu aikaisempien kolmen demon ja yhden promo-EP:n lisäksi. Uudella Promo 2006 -levyllä Warblinkers tarjoilee kolmen kappaleen verran sujuvasti raskaamman rockin puolelle rönsyilevää modernia punkia, jossa melodiat ovat tärkeässä roolissa.

Promo 2006:n avaava Pick an Eye on selkein punkin ja rockin hybridi. Kappale rakentuu vahvalle kitaroinnille ja toimivalle kertosäkeelle. Rentous kuitenkin puuttuu ja rumpalillakin tuntuu olevan kiire pysyä muun yhtyeen perässä. Levyn toinen kappale About to Say on keskitempoista rockia rouheilla vokaaleilla, jotka paikoitellen toivat allekirjoittaneelle mieleen Joutsenniemen sylkäisyt alkuaikojen Stonessa. Turhan imeläksi vedetyllä kertosäkeellä on ilmeisesti haettu kontrastia, mutta vaikutus on lähinnä tunnelmaa latistava. Promon päättävä Overdrive alkaa rauhallisesti, mutta äityy nopeasti rivakkaan ja rentoon punk-poljentoon. Nopeasta temposta huolimatta kappale pysyy hyvin kasassa Pick an Eye:iin verrattuna. Overdriven ongelma on kuitenkin kasvottomuus ollen promon tavanomaisin veto.

Warblinkersin Promo 2006 on lupauksia antava, sillä melodiantajua löytyy ja biiseissäkin sitä koukkua on. Yhtyeen soinnista löytyy myös linjakkuutta. Ongelmaksi muodostuu rumpujen lisäksi laulu. Laulussa on kyllä persoonallisuutta, mutta paikoitellen nuotit ovat hukassa. Rummut kaipaavat tarkkuutta ja jämäkkyyttä. Teknisiä ongelmiakin suurempi ongelma on kuitenkin musiikin tavanomaisuus. Näitä kun tuntuu mahtuvan reippaasti yli 13 tusinaan.

Arvosana : 5

+/- saldo : 0 |