Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kamala : Peto (demo)

juishi kirjoitti noin 18 vuotta sitten (1 kommenttia)
(omakustanne, cd-r)

Kamala on jyväskyläläinen metallia soittava tyttökvartetti, joka on erittäin piristävä ja tervetullut tulokas miehisten metalliyhtyeiden joukkoon. Kolmen kappaleen Peto on vuodesta 2005 kasassa olleen yhtyeen ensimmäinen demo. Vasta vajaan kymmenen keikan kokemuksella soitannossa on havaittavissa vielä lievää epävarmuutta, mutta tässä kehityksen vaiheessa tuota ei voi pitää kovin vakavana puutteena. Tytöillä on varmasti varsin menestyksekäs tulevaisuus edessä, kunhan vain saavat pidettyä bändin kasassa, tästä hyvänä osoituksen on tämän vuoden rocklyriikkakisan yleisöäänestyksen voitto. Ja kyllä tällä demolla jo pitäisi levytyssopimus irrota, etenkin kun ottaa huomioon muut tämän lajin levytykset mitä tässä maassa on julkaistu.

Itse demo on alle kymmenminuuttinen, joten biisit ovat varsin ytimekkäässä noin kolmen minuutin mitassa. Akana, Taistelu ja Petolintu ovat kaikki varsin jykevää runttausta, kuten sopii odottaakin. Petolinnussa on kuultavissa varsin selkeästi vaikutteita mm. Slayeriltä ja Kotiteollisuudelta. Petolintu on myös ehdottomasti oma suosikkini tältä demolta.

Demon äänitys ja miksaus jättävät hieman toivomisen varaa – etenkin laulun osalta. Liian pinnalle miksattu laulu lisättynä varsin voimakkailla s-kirjaimen suhinoilla ei kuullosta hyvältä. Lisäksi kun lauluun saisi ripauksen varmuutta ja räkäisyyttä lisää niin alkaisi olla varsin valmis paketti kasassa. Itse jään varsin innolla odottamaan tilaisuutta päästä näkemään Kamalan keikalla, enkä pahoittaisi mieltäni, jos tulevaisuudessa saisin käsiini lisää levytyksiä. On tämäkin demo sen verran moneen kertaan soittimessa soinut.

Biisit:
1. Akana
2. Taistelu
3. Petolintu

Arvosana : 8

+/- saldo : 0 |