Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Reprisal Scars : Done Is Done

tos kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
1161171907.jpgDone Is Done on jyväskyläläisen vuonna 2003 perustetun Reprisal Scarsin kolmas demo. Sen musiikillinen anti liikkuu jossakin deathin, thrashin ja perinteisen melodisen hevin välimaastossa. Osaamisellaan vakuuttavan bändin soitannasta tuleekin jossain määrin mieleen jotkut länsinaapurimme melodeath-genren edustajista, Panteraa ja Slayeria unohtamatta.

Avausraita "4th Victim" on demon nopeatempoisinta ja ehkä eniten thrash-elementtejä sisältävää materiaalia. Seuraavaksi kuultava "The Signs" yhdistelee junttaavan raskaaseen riffittelyyn onnistuneesti rauhallisempia, melodisia osioita. Demon päättävä nimikkoraita "Done Is Done" sisältää jälleen raskasta riffittelyä, sekä mielestäni kokonaisuuden maukkaimman kertosäkeen. Päätösraita onkin biisikolmikosta ehkäpä iskevin.

Kokonaisuutena Done Is Done on jokaiselta osa-alueeltaan demoksi huipputasoa. Varsinaista vikaa tästä ei löydy oikeastaan lainkaan, vaikka mitään uutta ja kovin mullistavaa ei juuri tarjoillakaan. Kappalemateriaali on monimuotoista ja sävellykset tasokkaita. Tämän lisäksi bändi soittaa hyvin ja hommassa näyttää olevan vieläpä aidosti tunnetta mukana. Tuotantopuolikin on demoksi hyvää tasoa, joten mielelläänhän tätä kuuntelisi enemmänkin vaikkapa pitkäsoiton muodossa.

Biisilista:
1. 4th Victim
2. The Signs
3. Done Is Done

Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |