Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Trinity : Heartbreak Ridge

DrethegenjeshKing kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
1167949779.jpgVantaalainen Trinity tykittää ajattoman hevinsä hyvällä rock-asenteella. Ryhdikäs rytmiryhmä, erittäin maukkaat kitarasoolot, laadukas vokalisointi ja hyvä tuotanto luovat vankan pohjan yhtyeen uudelle Heartbreak Ridge -debyytti-EP:lle. EP:ltä löytyy kolme omaa sävellystä ja kaksi lainabiisiä.

Levyn avaava Heartbreak Ridge on hyvin etenevä hard-rock-rypistys hieman metallisemmalla otteella. Sitä seuraava Calling menee vielä enemmän heavyn puolelle tuoden etäisesti mieleen Iron Maidenin. Etäisesti siksi, että kertosäe on silkkaa rockia ja väliosa on vain karvan päässä rankemmasta mätöstä. Levyn kolmas kappale Dragons Rule the Night jää kovan avauskaksikon varjoon. Lainabiisit Pet Sematary ja The Ace of Spades kuulostavat oikein mainiolta ja varsinkin jälkimmäinen rouheine vokaaleineen on todella onnistunut veto.

Vaikutteensa Trinity on onnistunut hyvin sulattamaan oman ilmaisunsa sekaan, vaikka pientä kasvottomuutta soundissa kuitenkin on havaittavissa. Onneksi laulu tuo yhtyeen sointiin tarvittavaa särmää ja persoonallisuutta. Kun tämän lisäksi muutkin tontit hoidetaan kunnialla, on Trinityltä lupa odottaa vielä vähän enemmän.

Arvosana : 7

+/- saldo : 0 |