Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kamala: Päästä irti -demo

DrethegenjeshKing kirjoitti noin 15 vuotta sitten (0 kommenttia)
1194378939.jpgKeskisuomalainen Kamala ei ole ainakaan nimellä pilattu. Nimi ei myöskään tässä tapauksessa ole enne, sillä vuonna 2005 perustetun trion metalli rymisee aika mukavasti. Vaikka nimestä Kamala väkisin mieleen nouseekin toinen suomeksi itseään ilmaiseva yhtye Mokoma, niin musiikillisesti trio liikkuu jossakin Kotiteollisuuden ja Panteran viitoittamalla tiellä.

Demon nimikappale Päästä irti alkaa toimivalla introlla, josta hyökätään ehkä liiankin innokkaasti itse säkeistöön. Kappale etenee ihan mukavasti ja on ehdottomasti demon parasta antia. Levyn toinen kappale Pakko aavistuksen latistaa tunnelmaa, vaikka tempoa kiristetäänkin. Intro toimii edelleen mainiosti, mutta kappale itsessään ei saavuta tavoitettaan. Demon päättävä Merkattu edustaa Kamalan groovempaa puolta. Keskitempoisesta rutistuksesta puuttuu kuitenkin se viimeinen rypistys.

Levyn soundipuoli istuu hyvin Kamalan palettiin, mutta kitarat kaipaisivat lisää voimaa ja häijyyttä. Laulussa sitä kaivattua häijyyttä löytyy, vaikka paikoitellen uhoaminen lipsuukin teennäisyyden puolelle. Asenne on kuitenkin kohdallaan ja sehän riittää. Muita osasia voi aina muotoilla, hioa ja sovitella uudestaan.

Arvosana : 6

+/- saldo : 0 |