Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Reprisal Scars - Dead End Road EP

tos kirjoitti noin 16 vuotta sitten (0 kommenttia)
1200942249.jpgReprisal Scarsin uusi demo EP, Dead End Road, jatkaa siitä mihin edellinen, vuonna 2006 julkaistu Done is Done jäi. Done is Done niitti deathin, thrashin ja perinteisen melodisen hevin sekasikiöllään ansaitusti mainetta ja kunniaa lukuisissa musiikkimedioissa, herättäen huomiota myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Dead End Roadilla bändin konsepti pysyy samana, mutta kaikki on tehty vielä hieman paremmin.

Demolla on neljän kappaleen verran melodista death- ja thrash metallin sävyistä mättöä. Kappaleita voisi luonnehtia jopa hittihakuisiksi - ne ovat kaikki n. kolmen ja puolen minuutin mittaisia, helposti sisäistettäviä ralleja. Pariin kappaleeseen soolon on käynyt soittamassa Machine Menin J-V.

Yleisilmeltään tämä julkaisu kuulostaa edellistä raskaammaalta. Sitten edellisen demon bändin laulaja on vaihtunut ja uuden laulajan astetta brutaalimpi, joskin ehkä hieman yksiulotteinen ulosanti sopiikin kokonaisuuteen hyvin. Soundipuoleltakaan ei juuri löydy moitittavaa. Omaan makuuni hieman vähemmänkin hiotut soundit olisivat toimineet mainiosti.

Saatekirje kertoo tämän olevan bändin viimeinen demo - seuraavaksi on lupa odottaa pitkäsoittoa, joka onkin looginen jatkumo erinomaisille demoille. Tähän mennessä kuullun perusteella odotukset ovat korkealla.

Biisilista:
1. Resurrected
2. Blinded Eyes
3. Color Of Violence
4. Dead End Road



Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |