Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Hawkfan -lehti numero 31

Astro kirjoitti noin 14 vuotta sitten (1 kommenttia)
1206972084.gifHawkfan on ollut kaikkien Hawkwind/space rock –fanien lehti jo yli 30 vuotta, ja vaikka viime aikoina uusia numeroita on tullut harvakseltaan, olen hyvin iloinen että Brian Tawn on pystynyt jatkamaan lehden julkaisua myös tänä internet -aikakautena. Viimeisin numero on 31, joka julkaistiin helmikuussa. Nyt lehdessä on ensimmäistä kertaa värikannet: etukannessa komeilee Barney Bubblesin harvinainen Hawkwind –juliste 70 luvun alussa, takaa löytyy kuva bändin pomosta Dave Brockista kitaran kanssa 80-luvulta.

Mitäs lehti sitten sisältää? Tavallista hieman pidemmän pääkirjoituksen jälkeen seuraa sanoitukset kappaleeseen ”Fall of Earth City” ja hienosta, sarjakuvamaisesta kuvituksesta vastaa Jeff Hopp. Upeaa! Sitten tulee Brianin pohdiskelua siitä, miten hienoa on mennä Hawkwind –keikalle tietämättä mitä tällä kertaa on luvassa, onko mukana vierailijoita, mitä kappaleita soitetaan jne. Totta on, että jokainen Hawkwindin keikka on omanlaisensa kokemus. Sitten tulee ”Lost Johnnyn” sanat hienolla Andreas Stüwen Lemmy –piirustuksella. Yli puolet lehdestä täyttää perinteinen Damnation Alley –osio, jossa Brian käy läpi viime aikojen Hawkwind –julkaisuja. Mukana on myös Hawkwind –perheeseen kuuluvien muiden artistien uusia levyjä ja esim. Hawkwind –tribuutti. Lopussa mainitaan myös muutama muu julkaisu, joilla ei ole mitään tekemistä Hawkwindin kanssa, mutta joista Brian on vain sattunut pitämään.

Hawkfan kuten myös Brianin julkaisema Hawkwind Feedback –kirje olivat minulle täysin korvaamattomia tietolähteitä aloittaessani Hawkwind –fanitusta. Vaikka nykyään tietoa saa nopeasti ja helposti internetistä esim. bändin kotisivuilta ja MySpacestä, on silti aina oikein mukavaa saada käsiinsä vanhan kunnon ajan painettu paperilehti. Brianin historia Hawkwindin kanssa antaa hänen juttuihinsa ihan oman sävynsä, joka jaksaa kiinnostaa ja innostaa faneja vuosi vuodelta. Toivoisin, että kaikki Hawkwind –fanit voisit tukea Hawkfania ja tilaisivat tämän numeron lähettämällä £1.50 (UK), £2 (Eurooppa) tai £2.50 (muu maailma) soitteeseen:

Brian Tawn
27 Burdett Road
Wisbech, Cambs.
PE13 2 PR
U.K.


Arvosana : 10

+/- saldo : 0 |

    Yeti kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joutuu tilaa, kun on rahaa. 2-3 kpl:tta.. kavereille kans.

    Arvosana : 9