Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Bad Acid: Tab 6 DVD/audio -lehti

Astro kirjoitti noin 14 vuotta sitten (0 kommenttia)
1206972204.gifEnglantilainen Bad Acid –lehti on päässyt kuudenteen numeroonsa. Tällä kertaa tarjolla on massiivinen DVD/audio –paketti, jonka mukana tulee DVD-kokoinen, 60-sivuinen lehti. Paketissa on DVD –levy, jolta löytyy 70 minuutin verran mainioita promo- ja livevideoita bändeiltä Wicked Minds (70-luvun hard rockia tyyliin Uriah Heep/Deep Purple), King Suffy Generator (instumentaalista surf/progerockia), Imogene (psykerockia), Antonius Rex (kauhurockia), Taras Bul´ba (tummaa, pelottavaa kamaa), Lento (instrumentaalista post hard core/psykerockia), Ogre (bluesahtavaa metallia), Nesta (stoner/doom metal), Northwinds (Italo doom) ja Manatees (raskasta kitaradronea) . Lisäksi kappaleiden välissä on Tab 4:n tyyliin kieroja animaatioita, ja lopuksi löytyy vielä makea Malleus –kollektiivin (joka on vastuussa myös upeasta kansikuvasta) taidegalleria Morkobotin musiikilla. Hienoa!

Audio –levy sisältää MP3 –muodossa 11 tuntia/102 kappaletta 57 yhtyeeltä sekä 105 –minuuttisen, tummaa ambienttia ja dronea julkaisevan Bone Structure Recordsin esittelyn. Kuunneltavaa siis riittää pitkäksi aikaa, ja uusia hienoja musiikkikokemuksia löytyy varmasti kaikille. Musiikillinen kirjo on melkoinen, sillä levyn musiikki vaihtelee äärimmäisestä grind/hard coresta ja death metallista sludgen, heavy metallin ja doomin kautta psyke/space/stoner rockiin ja aina akustiseen musiikkiin ja minimalistiseen ambientiin asti. Vaikka levy sisältää näin paljon erilaisia tyylejä, on se kuitenkin jotenkin selkeä kokonaisuus, ja etenee oikein mukavasti. Kaikkia bändejä on tässä mahdotonta alkaa käymään läpi, mutta suosikkeihini lukeutuvat esim. Gravanzia, L’Ira Del Baccano, Earthling Society, Aqua Nebula Oscillator (peräti neljällä kappaleella!), Orne, Mercury Sound, Supernaturals, Litmus, Ahkmed, Jupiter’s Child ja Orange Goblin. Tämä erittäin monipuolinen levy tutustutti minut useisiin uusiin, hyviin yhtyeisiin ja artisteihin ja avasi monia ovia mielessäni, ja olen varma että näin se voi tehdä muillekin.

Mustavalkoinen, näyttävästi psykedeelisillä kuvituksilla toteutettu ja kiiltävälle paperille ammattimaisesti painettu lehti esittelee lyhyesti kaikki mukana olevat yhtyeet kuvien kera. Lisäksi löytyy kiinnostavat, hyvin toteutetut haastattelut bändeistä Fire Witch, Taint, Orange Goblin ja Gnaw. Minusta oli todella mukavaa kuunnella audio –levyä ja lukea samalla kuulemistani bändeistä. Tab 6 onkin erittäin hieno, kattava paketti aitoa musiikkia, joka ei seuraa mitään trendejä tai muotivirtauksia. Lehden hinta on postikuluineen £12 / €20 / US$25. Suosittelen kaikille vaihtoehtoisesta musiikista kiinnostuneille!

Arvosana : 9

+/- saldo : 0 |