Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Tuomo: Reaches out for you

Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
1235845858.jpgTuomon uusin lätty soi koneessa, jo ties kuinka monetta kertaa.

Kyseessä on suomalaisen soul-gurun todellinen mestarituotos. Se, että levy kuulostaa erittäin autenttiselta ja erittäin ei-suomalaiselta, ei sinänsä ole mikään täydellinen mittari levyn sisällön kohdalla. Eniten miellyttävät ja merkitsevät kuitenkin mahdottoman hyvät kappaleet, soundit, tulkinta, kaikki. Koko paketti.

Tämän taidokkaammin en usko kotimaassa ainakaan voitavan soul-viitteistä musiikkia tehtävän. Koko albumi on erinomaisen vahva, vailla heikkoja paloja. Jos kaksi ehdotonta huippukohtaa pitää mainita, ovat ne tappavan upeasti groovaava "The Grant" joka todellakin vie mukanaan kerta toisensa jälkeen vastustamattomalla voimalla ja energialatauksellaan. Single "If it doesn't hurt you" kumartaa kovasti Princen Purple Rain -ajan suuntaan, mutta silti todistaa itse sävellyksessään omaa nerouttaan. Soulin, tymäkän grooven, paikoin teemaltaan jopa skandinaavisia sävyjä vihjailevan popin ja letkeän tunnelmoinnin jälkeen levy rauhoittuu loppua kohden ja päättyy alleviivaamaan viimeisellä kappaleellaan "Good night" nimensä mukaisesti. Mutta viesti ei mene perille - levy lähtee uudestaan pyörimään alusta...

Loistavaa. Maltan tuskin odottaa live-kokemusta. Epäilen että tulee vahvistamaan tätä viiden tähden arvoista levykokemusta.

Arvosana : 10

+/- saldo : 0 |

    juuffo kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Totta! Huikea soul-levy!

    Arvosana : 10