Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Ground Surround : Shortcut

juuffo kirjoitti noin 13 vuotta sitten (0 kommenttia)
1254916538.jpgKokkolalais-Helskinkiläinen duon ensimmäinen pitkäsoitto sisältää melodista, kitaravetoista ”keski-tien” rokkia. Soitin arsenaali on pelkistetty, erivahvuisia kitarankieliä helskytellään, tahdista vastaa rumpu. Kahden vierailevan muusikon vahvistus saa levylle bändi-soinnin. Biisit ovat riittävän erilaisia, rajusta balladiin, niin että kokonaisuus on mielenkiintoinen. Sopivasti riffitystä ja koukkuja.
Itse olen pitänyt aina ihmisääntä yhtenä hienoimmista instrumenteista, Gary Timm on vahva ja muuntautumiskykyinen tulkitsia. Hyvin rimmaa yhteen toisen jäsenen Teemu Pelttarin taustalaulun kera. Laulu onkin mielestäni levyn paras osa-alue. Eniten lisää arvaan aikaa myöten tulevan sävellyspuolelle. Joku tyylillä valittu cover olisi sopinut mukaan. Soittimiensa käsittelijöinä herrat ovat tekijämiehiä.

Tallaisen laulaja-lauluntekija rokkiin tärkeänä osa-alueena kuuluvat sanoitukset menee itseltäni kokolailla ohi. Mutta ottakaapa kielitaitoisemmat itse selvää, levyä tilaan HopiHopi.

Arvosana : 8

+/- saldo : 0 |