Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Re: Soma Planet : Bholenath by jusu

Kiitoksia arvostelusta meni ostoslistalle ja ikävä kyllä ei tarttunut nyt mukaan ku ei ollut misssään mistä tilasin levyjä.

Re: Dungen: Tio Bitar by jusu

Tää on kyllä uusista ruottalaisista siellä kärjessä pakko hankinta ja edottomasti vinyylinä.

Il Rovescio Della Medaglia: La Bibbia by jusu

Tämän levyn ostamisessa kävi onni onnettomuudessa kun olin vielä kotonakin varma että ostin kyseisen yhtyeeltä erään toisen ja luulin saaneeni väärän levyn enkä varmaan olisi ostanut kyseistä levyä muuten.

Tämä on yhtyeen ensimmäinen levy vuodelta -71 ja kokoonpanoon kuuluu Pino Ballarini (vocals, flute,tympani,gong), Enzo Vita (guitar), Stefano Urso (bass) ja Gino Campoli (drums).
Levy sisältää 6 kappaletta ja pituutta vähän yli 30 minuuttia. » jatkuu

Cherry Five: s/t by Jusu

Vain tämän levyn 1975 tehnyt yhtyeeseen kuului levytys hetkellä rummut ja lyömäsoittimet Carlo Bordini, laulu Tony Tartarini sekä kolme muusikko Goblinista koskettimet Claudio Simonetti, kitara Massimo Morante sekä basso Fabio Pignatelli vaikkei soittajaa olekaan listattu muiden joukossa levynkannessa.

Italialaiset soittavat sinfonista progressiivista rockia kuulostaen kyllä Englantilaiselta eikä pelkästään laulun ollessa Englanninkielellä ja pääasiallisista vaikuttajista ei kyllä levyllä voi erehtyä niiden ollessa Genesis, Yes ja Emerson, Lake & Palmer. » jatkuu