Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Myrskyennuste

Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten (1 kommenttia)
Tuossa takavuosina joku tieteilijä-matemaatikko todisti talousennusteisiin yhteyden pankkikorkojen suuruuden ja venäläisten huorien kenkien korkojen korkeuden välillä.
Siis, jos venäläinen huora käytti matalampikorkoisia kenkiä niin pankkien korot myös laskivat ja sama juttu tietysti toimi toisinpäinkin.

Laitanpa tuon suurinpiirtein samankaltaisen ennustesysteemin sovellettuna toimimaan myös musiikin saralta.

Nyt kevään 2019 uutuuslevyjä seuranneena on aiempiin vuosiin verrattuna albumien ja kappaleiden nimissä normaalia huomattavasti enemmän esiintynyt sana "storm". Näin suomennettuna albumien ja kappaleiden nimet ovat olleet linjaa "myrsky tulee" tai "myrsky nousee".

Mitä tämä tarkoittaa on taas kuten ennenkin tulkitsijoiden esityksissä, mutta satunnaisen lisähavainnon perusteella pystyn tämän ennusteen tarkentamaan.

Lehtiotsikko "Myrsky nousee" kiinniti huomioni ja se kertoi siitä että Italia ei ole pystynyt talouskuriin EU:n evästysten mukaisesti (noista evästyksistä hakekaa tietoa muualta, pitkä juttu mulla olisi kaikki kertoo).

Siispä tuohon ennusteeseen... Kun muistatte millaisen myrskyn takavuosina politiikassa sai aikaan Kreikan taloustilanne, niin nyt on odotettavissa samanlainen tai ehkä jopa pahempi myrsky Italian suhteen.

Jokainen tietää mihin tämä lopulta johtaa Suomessa... siis "Persujen" vieläkin suurempaan suosioon.


+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 4 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Myrsky nousikin koronaviruksen muodossa. Kuitenkin euroopassa tämä alkoi Italiassa. Lopputulos on kuitenkin sama, laajemmin vain, taloustilanne tulee olemaan katastrofi monelle maalle.