Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Weblogi? No, kaikkeahan pitää kokeilla...

Tarmo kirjoitti noin 22 vuotta sitten (1 kommenttia)
Sähköpostilaatikkooni napsui pääherran mahtikäskyä että pitäisi tämmöinen weblogiväkkyrä koeajaa, joten tässä sitä sitten kirjoitellaan ikäänkuin ensimmäistä kertaa eläessään päiväkirjaa. Tai viestissä kyllä kovasti painotettiin että kyseessähän ei ole välttämättä mikään päiväkirja jos tästä ei halua sellaista tehdä, joten taidankin enemmän ihmetellä vaikka viimeaikaisia levyhankintojani. Kukaan ei varmaankaan halua kuitenkaan lukea siitä kuinka aamulla heräsin, menin töihin, tulin kotiin ja noudin postin laatikosta.

Ostin viikonloppuna pari cd-lättyä, toinen oli Red Hot Chili Peppersin joku kokoelma, jota mulla ei juuri ole käsillä kun jäi autoon. Hyvä levy kuitenkin, siinä on noita vanhempia biisejä ihan kivasti valikoima. Toinen lätty on samaisen bändin uusin pitkäsoitto, mihin olen myöskin erittäin tyytyväinen, sillä on sellaista vanhanajan meininkiä ihan hyvin. Mutta enpä taida enempää alkaa noita arvostelemaan, seuraavaksi käskevät varmaan kirjoittamaan arvosteluja jos liikaa tulee noita analysoitua.

Eiköhän tämä riitä pilottitarinaksi, koittakaahan ihmiset ottaa asia omaksenne niin ei tarvitse minun yksikseni kirjoitella tällaisia tylsiä juttuja.

+/- saldo : 0 |

    KimmoVesajoki kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiinnostavaa, että näitä logejakin voi arvostella. Herää vain kysymys että millä kriteereillä se olisi tarkoitus tehdä. Onko tarkoitus keskittyä kielioppiin, tarinan kiinnostavuuteen vai otetaanko kantaa yleisesti kyseisen ihmisen elämänlaadun jännittävyyteen? Eli jos kyseessä on Ozzy tai joku muu yhtä räväkkä persoona, on hänen arki niin jännää että sitä jaksaa innolla seurailla televisiosta mutta jos kyseessä onkin vain joku tavallinen ihminen on arvosanat sen mukaiset. Noh, kun en osaa paremmin arvioida muiden ihmisten elämää enkä tiedä millä paremmuutta mitataan niin annan sitten seiskan...