Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Weblogi?

kitten kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Öööh, en kyllä oikeen tiedä mitä näillä webbilogeilla tarkoitetaan, mutta yritetäänpä nyt saada jotain tuotosta aikaiseksi.

Tänään on maanantai, 16. joulukuuta, 2002. Kello on 5.57, ja minä istun koneen äärellä. Useimmat toteaisivat varmasti nyt tähän, että mun olisi korkea aika hankkia elämä (ainakin jostain muualta kuin koneen äärestä), mutta kysynpähän vaan että miksi hitossa?
Niin, siitä on kyllä saanut kuulla whinetystä puolin jos toisin, kun nyt oikeen rupeaa miettimään. Kuinka muut tietävätkin, mikä on elämässä tärkeää. Ah. Mä en täällä kaupunkikämpässä muuta tarvi kuin koneen ja verkkopiuhan kiinni seinään.
Mutta kyllä Viisaat Ihmiset tietävät. He kikkailevat sivistyssanoilla ja omituisilla lauserakenteilla saadakseen mut tuntemaan oloni tyhmäksi. Kyllä sitä on niin hienoa olla älykäs. Kuinka huonoja muut ovatkaan. Luusereita ne, jotka erehtyvät käyttämään puhekielen sanoja. Toisaalta, minä en tarvi sivistyssanoja todistaakseni että mulla on aivot päässä. Vai tarvinko?

Nyt iskee muutenkin kyllästyminen. On tultu siihen pisteeseen, että netissä ei enää yksinkertaisesti ole mitään mielenkiintoista. Tai sitten on, ja sitä löytyykin noin kuudensadan sivun edestä. Siihen lopahti innostus. Tekisi mieli pistää oma sivusto pystyyn, mutta siihen ei kyllä riitä taidot alkuunkaan. Ellen sitten tee yksinkertaista "hei olen kitten, olen 20 wee, asun blaa blaa" sivua kaikkine linkkeineen omakuvaa ja kaverin mopoa myöten.

Ehkä se ei kuitenkaan ole mua varten?

+/- saldo : 0 |

    Olli kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä kieli kertoo käyttäjästä. Mutta ei aina noin päin. Minua välillä sylettää jäykän ja puuduttavan asiakielen käyttäjät. Itsekin siihen sorrun, mutta mitä useammin saan lyriikkaa sanomisiini, sitä oikeammalta tunnun. Joten ei mitään alemmuuden tunteita, eikä omaa sivua - vaan weblog!!! Uskon, että löytäessäsi tämän foorumin hyödyt, saat olla julkinen verkon käyttäjä + oma itsesi! Antaa palaa!!!
    --Olli

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Get a life!