Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kevyesti keskella yota

Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten (4 kommenttia)
Jees.. Mun elamassahan sattuu ja tapahtuu (not), enka ole ikina oikein ymmartanyt weblogeja, joten kai mun pitaa avata tallainen.. :goofy:

Hihittelin just ns. melkein risalle sivulle :D

Ei tassa ole oikein tapahtunut mitaan sitten viime lauantain (rauhanmarssi Dublinissa, pari pinttia Mulligan'sissa, puoli tuntia DARTissa - siella pitais olla vessa kaikkia kaljaa juoneita naisia varten, lisaa Guinnessia Katie Gallagher'sissa, napa tayteen ihanan rasvaista ja suolaista pikaruokaa tyyliin Henry & Rose, ja sitten Greystonesiin nappaamaan viinia ja katsomaan kun muut syo... uggggghhh..).. Elelen taas virtuaalielamaa (online & The Sims Unleashed) ehka tuonne St.Patrick's Day'hin asti... :beer:

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En kanssa ymmärrä sitä kaikkea surujen ja ilojen suoraa tilitystä. Joskus olen saanut aikaiseksi palstan samantyylisistä omista kokemuksista. Mutta kun ne on niin tylsiä sellaisenaan, teen niistä lyhyitä novelleja.

  Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mä aloin tehdä Simlogeja - siis Simini pitävät weblogia, täällä (tulossa lisää pian.. tein jo kahdelle eri Simille omansa) ... Paljon hauskempaa kuin oikean login pitäminen!

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan hauskoja. En ole keksinyt tarpeeksi pysyvää fiktiivistä hahmoa, joka tarinassa eri. Kenties pitäisi keksiä joku surkimus, jolla on fobioita ja vaivoja ja kaikki menee surkeesti.

  Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noita simlogeja on sikali hauska kirjoittaa, etta voi kayttaa montaa eri tyylia, jne.. Ja jotkut niista osaa esim. laittaa kuvat hienosti simlogeihinsa, kun taas osa ontuu koodien kanssa, kuten Lauren, jonka kuvat ovat simppelisti esilla.. heh.. Imuroin pari iltaa sitten hirmu pinon obese skineja (siis meshien kera, paljon isompia kuin peliin kuuluvat "lihavat" simit), ja sain viela sen saitin tekijalta yksityisesti goottiperheen. lahetettyani e-mailitse kehuja! Ma en ole itse tehnyt viela kovinkaan monta skinia. Kai siihenkin voisi jaada koukkuun, vaan sitten ei ehtis enaa pelaamaan! hah.