Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Seksia tarjottiin puhelimessa!

Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten (3 kommenttia)
Jestas.. Me oltiin juuri eilen aikeissa syoda iltapalaa, kun puhelin soi. Ajateltiin, etta se on varmaan yksi paikallinen idiootti, joka soittaa Danielille ainakin pari kertaa paivassa (grrrr), ja Daniel pyysi aitiaan vastaamaan ja sanomaan ettei D. ole paikalla. Vaan puhelupa olikin mulle, kuulemma joku nimelta Paul.

No, minahan tunnen ainakin kaksi Paulia, joista toinen jopa saattaisi soittaa, jos on asiaa, eli menin puhelimeen suhteellisen varmana soittajasta. Vaan eipa sielta kuulunutkaan tuttua aanta, enka edes heti kuullut mita se soittaja sanoi, kun siina oli kokkaamisen ja telkkarin mekkalaa ihan korvan juuressa.. Pyysin heppua toistamaan asiansa, ja sielta tuli sitten ns. makuuhuonematalalla aanella: "I would SO like to have sex with you"
Mina siihen sitten kysymaan, etta kukas hitto sina olet, eika se pervoparka ollut varmaan odottanut moista reaktiota, kun katkaisi puhelun - eli nyt ei voida sitten harjoittaa seksia, kun en edes tieda kuka sita tarjosi!


Nimim. kylla on hihitetty...

+/- saldo : 0 |

  AlexHell kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulispa mullekin tuollaisia puheluita *huokaus*. Ja mielummin kuitenkin naisilta.

  EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, kunhan ei toista puhelua. Meille soitti yksi tirkistelijä kerran, sanoi kytännensä. Selvisi lopulta vuoden päästä, vastakkainen naapuri. Duunarin avioliitto hajosi ja 5 kakaraa jäi duunarivaimolle, ei mitään koulutusta silläkään. Mutta tirkistely loppui! Muutti pois.

  Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sovittiin Danielin kanssa, että jos se soittaa uudestaan, niin mä sovin sen kanssa treffit ja Daniel menee mun puolesta esiintyen minuna ja kertoen sille, että mä olenkin oikeasti mies... Vaan tuskin se soittaa uudestaan! LOL