Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Cover-biisiä edelleen, tietysti.

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten (1 kommenttia)
Soittelin torstai-iltana rummuilla 8 mielestäni hyvää ottoa, joista vähän editoimalla saisi tosi hyvän. Soittelemisen jälkeen menin saunaan ja siinä lauteilla istuessa biisi pyöri edelleen mielessä, varsinkin lopun kitarasoolo. Sitä ei ole midiraidalla, joten sen alkukohtaa ei ole merkitty lunttiraidalle, jota kuuntelen soittaessani. Viikko sitten keksin siihen jonkinverran uutta materiaalia, sen Kevinin alkuperäisen soolon lisäksi, koska Kevin toistaa saman teeman muutaman kerran ja on aika kaavamainen. Tämä uusi juttu kuitenkin suorastaan vaatisi vähän rummuilta yhteistyötä siihen, että rummut tukisivat sitä sooloa. Päätinkin tehdä lunttiraidalle soolonmerkit ja soittaa koko roskan vielä kerran uudestaan.

Kun vielä kuuntelimme sitä viimeisintä ottoa basistin kanssa perjantai-iltana, huomasimme myös, että jostain syystä basariraita yliohjautuu aika ikävästi. Sitä ei kuulokkeilla oikein huomaa, mutta stereoilla kyllä viiltävän selvästi. No, onneksi on tarkoitus muutenkin äänittää uudestaan.

Jos nyt kolmannella sessiolla sitten saisi hyvän, että voisivat muutkin jo päästä biisin kimppuun...

+/- saldo : 0 |

    Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No nyt on viimein rummut purkissa. Soundit ja tyyli ja toteutus ovat aikalailla erilaiset kuin ihan ekassa otossa, ekassa sessiossa viikkoja sitten, mutta selkeesti parempaan suuntaan, joka suhteessa. Nyt on edessä rumpuraitojen siirtäminen tietokoneelle minun Rolandin kovalevytallentimesta. Eka kerta, saas nähdä, miten onnistuu. Midi-aikakoodit pitäisi olla ok joten siirto pitäisi onnistua ihan helposti. Katsotaan, miten käy.