Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kitaraa coveriin

Sunkka kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Tänään sunnuntai-iltana ääniteltiin kitaroita Kevinin biisiin. Kitaristimme Ville ilmestyi paikalle ja laitettiin kamat kasaan ja heti toisella otolla Ville soitti biisin läpi niin, että otto olisi voitu hyväksyä lopulliseksi.

Päätimme kuitenkin muuttaa vähän sovitusta ja sointuja ja Ville sitten soitteli biisin muutaman kerran läpi uudestaan ja se oli siinä. Sooloja soitellaan jonain muuna päivänä, piakkoin kuitenkin, toivottavasti.

Sitten kuunneltiin vähän Stonen ekaa LP:tä, lähinnä siksi, että olin juuri lauantaiaamuna saanut luetuksi suomi-metallin historiasta kertovan "Rauta-aika"-kirjan. Ville vei kirjan mennessään, ketäpä nyt ei metalli kiinnostaisi ;) Ja laitetaan nyt tähän tarkennukseksi, että Kevinin biisi ei ole metallia, vähän vaan rock.

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep, eiköhän siitä hyvä kipale tule kunhan saadaan vähän vielä editoitua... Sooloja soitellaan sitten kohta puoliin, sen jälkeen puuttuu vain laulu ja basso. Sitten alkaa biisi olla paketissa!

    Cace kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt olen minäkin saanut luettua Nikulan metallikirjasen. Oli tosi hyvä kirja, ja kyllä oppi paljo uusia asioita Suomen metallista. Koulussa pitäisi tehdä äidinkielessä aika iso kirjotelma ja päätin sitte valita aiheeksi Suomen metallimusiikin. Ensimmäinen raakaversio hommasta on jo valmis, katsotaan jos sen lopullisen version julkaisisi sitte Palasokerin sivuilla :)
    Katellaan sitte sitä Kevinin biisiä lisää, kunhan löytyy aikaa...