Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Karjalasta kajahti, ja muita kesakuun rientoja

Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Mulla on ollut oikein harvinaisen aktiivinen kesakuu, kun yleensa nyhjaan kotona miniatyyrien ja tietsikan valilla


Tyttokuoro Ruokokerttuset tulivat ja menivat - kavimme tapaamassa heita ensimmaista kertaa Dublinissa, matkansa ekana paivana. Sain ison kassillisen tuoretta ruisleipaa, suklaata, *yms*, ja tytot lauloivat meille muutaman laulun Jacob's Inn hostelin aulassa. Kavimme myos muutamien vanhempien kanssa Mulligan's pubissa


Perjantai 6/6 oli sitten se konserttipaiva. Kuoro tuli DARTilla ensin tanne Bray'hin, jossa olimme varanneet heille ruokailun Jim Doyle's pubissa, Seafrontilla. Sattui todella kaunis aurinkoinen paiva, ja istuimme ulkona syomassa - palaen siina sivussa hummerinvarisiksi auringossa! Tytot lauloivat siellakin muutaman laulun, josta kiitokseksi pubi lahjoitti heille ilmaiset limskat mukaan.

Suurin osa porukkaa katosi sitten joksikin aikaa rannalle, kavipa osa tytoista uimassakin. Mina vein osan porukkaa (lahinna vanhempia) pienelle kavelylenkille Bray'n keskustassa, josta porukka pieneni entisestaan, kun tytot katosivat putiikkeihin..


Sitten kokoonnuimme uudestaan asemalla, ja jatkoimme DARTilla Greystonesiin. Vaikka Greystonesin pieni kaupunki on ihan naapurissa, olin itsekin kaynyt siella vain kaksi kertaa aiemmin - vietimme yhden joulun siella, ja kavimme kerran moikkaamassa Danielin vanhoja koulukavereita (molemmat vierailut pimeaan vuorokaudenaikaan) - eli Daniel opasti koko porukan Pyhan Patrickin kirkolle.

Tytot poseerasivat kirkon edessa kamera-armeijalle. Kaikilla tuntui olevan kamera mukana, ja kirkkoherrakin haki omansa. Otin itse pari kuvaa kuorosta, ja yhtakkia kaulassani ja ranteissani roikkui vino pino kameroita, joihin kaikkiin piti napsia kuva!


Kuorolla oli harjoitukset kirkossa, ja sitten meille jai vapaata aikaa hautajaisten ajaksi. Jotkut menivat ostoksille tai pubiin, mina ja muutamat muut jaimme istuskelemaan kirkon viereiselle nurmikolle, nauttimaan auringonpaisteesta.

Konsertti alkoi iltakahdeksalta, ja kesti melkein pari tuntia. Ruokokerttusten lisaksi konsertissa esiintyi paikallisen koulun kuoro. En ollutkaan aikoihin ollut missaan konsertissa, joten tama oli ihan kiva kokemus. Taytyy myos kehua Ruokokerttusia, vaikka matkalla oli vain n. puolet kuorosta, he kuulostivat silti todella hyvalta - ja Satu Strombergin viulu oli fantastinen! Hanen soolonsa taisi saada toiseksi suurimmat aplodit; kahden kuoron spontaani yhteisesitys konsertin paatteeksi (Panis Angelicus) sai ne suurimmat.

Seurakuntalaiset olivat valmistaneet seka esiintyjille etta yleisolle ilmaista iltapalaa pienenpieneen seurakuntasaliin. Nimellista korvausta vastaan tarjolla oli myos viinia, joka tietysti saavutti suuren suosion, heh.. Myos lahjoja vaihdeltiin - kuoro oli tuonut konsertin jarjestajille lahjoja, minakin sain mm. ihanan Kalevala Korun riipuksen. He puolestaan saivat Greystonesin kaupunginjohtajalta kaupungin virallisen lautasen. Lopuksi tuttu bussikuskimme kavi hakemassa kuoron takaisin Dubliniin, ja me paasimme samalla kyydilla kotiin. Tytot nayttivat olevan innoissaan kaksikerroksisesta bussista..

Kavimme viela viettamassa kuoron kanssa heidan matkansa viimeista iltaa Il Vignardo -ravintolassa Dublinin keskustassa. Tytot olivat jarjestaneet ohjelmaa, ja pidettiin puheita, jne.. Ja viimein menimme muutamien vanhempien kanssa Molloys pubiin, ennenkuin piti sanoa hyvastit


Taytyy sanoa, etta ikava tuli, vaikka tapasimmekin heita vain kolme kertaa! Mulle oli kuitenkin oma nostalgialisa siina, etta he olivat Ruokolahdelta (ja kuoronjohtaja Imatralta), joka sekin kuului lapsuuteeni - isovanhempani asuivat Imatralla (isa edelleen), ja heilla oli mokki Rautjarvella.

Vaan enpa ole paassyt ihan palaamaan minirutiiniini, koska ilmat ovat onneksi olleet tosi mukavat. Jo oli aikakin saada kunnon kesa, kun edelliset kaksi ovat olleet todella ankeita saiden suhteen.

Olemme viettaneet paljon aikaa puutarhassa. Daniel karsi jopa laakerinlehtipuun matalaksi, niin etta saamme nyt paljon enemman aurinkoa takapuutarhaan.

Viikon kuluttua on myos tarkoitus tavata yksi amerikkalainen miniharrastajatuttu, jonka tunnen Yahoo-ryhman kautta. Han tulee perheineen Irlantiin, ja haluaa kuulemma vieda meidat syomaan
Saan myos hiekkaa!!

Pitaisi tehda itsekin pieni kivienkeruureissu Seafrontille, kun lupasin lahettaa pikkukivia muutamille ihmisille..

Mulla on naista jutuista joitakin valokuviakin Yahoo-kansioissani. Osoite: photos.yahoo.com/st_stello

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olen täysin mykistynyt. Noin paljon hauskaa ilman viinaa..

    Stello kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Syntymahumala, katsos...