Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Matkapäiväirjan aloitus - Kohteena Milano

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
postcard2.jpgDodii.. Kaverin (Jake) painostuksesta olen suostunut aloittamaan matkapäiväkirjan tekemisen Palasokerissa. Tosin päätökseen vaikutti myöskin matkapäiväkirjan tuoma helppous tiedonvälityksestä ystäville ja tutuille.. Joten tässä sitä nyt ollaan... Jo ensimmäisessä kappaleessa tulen pyytämään anteeksi monia kirjoitusvirheitä sekä tässä, että tulevissa jutuissani :)

Mutta aloitetaan alusta. Noin kuukauden kuluttua olen lähdössä opiskelijavaihtoon Milanoon, Italiaan. Pesti kestää varmuudella neljä kuukautta, mutta toiveena on kuitenkin olla pitempäänkin paikan päällä. Lähtöön on vielä aikaa ihan runsaasti, mutta johtuen telekommunikaatiollisista syistä ajattelin jo nyt perustaa tämän päiväkirjan. Onpahan sekin homma hoidettu ennen lähtöä... Muut hoidettavat asiat alkavatkin olla jo kunnossa, joten tässä on odotettavissa lähinnä rauhallista odottelua lentopäivään asti. Ja läksiäisiä. Monia läksiäisiä....

Vielä samaan syssyyn pari sanaa syistä lähteä kauniista Jyväskylästä (kuva) tuntemattomaan Milanoon. Olen käytännössä valmistunut kauppatieteiden maisteri, joka kekkasi tämän hetken olevan viimeinen kunnon mahdollisuus lähteä ulkomaille. Opiskelut on kasassa ja työelämää on nähty sen verran riittävästi, että sinne ei ihan heti ole kiirettä päästä takaisin. Joten "välivuoden" pitäminen ulkomaille on erittäin hyvä päätös. Tulevan vuoden aikana on tarkoituksena nauttia kaikesta mahdollisesta ja käydä eri paikoissa vierailulla. Ensimmäinen vierailu tuleekin sopivasta menomatkalla Milanoon, sillä käväisen pitämässä välipysäkin Wien-Bratislava-Munchen akselilla.

Joten.. Tarkoituksena on jatkossa kirjoittaa satunnaisia päivityksiä itse päiväkirjaan. Sen lisäksi toivon mukaan jaksan kirjoittaa erillisiä artikkeleja niistä paikoista, misssä tulee käytyä. Saa vain nähdä kuinka miehen käy.. Mutta sen näemme tarkemmin sitten seuraavan päivityksen yhteydessä :)



+/- saldo : 0 |