Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Nyt se sitten alkoi!

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
AAAAHHH!!!!

Tuo tiivistää tällä hetkellä tunnelman kirjoittaessani tätä viestiä Wieniläisessä nettikahvilassa ja nauttiessani jäädytettyä valkosuklaa juomaa. On muuten todella mainio juoma! Joten lienee helppo arvata minun päässeen matkan ensimmäiseen vaiheeseen. Matkan tähän mennessä olen jo pariin kertaan hätääntynyt erilaisten tavaroiden unohtamista, mutta loppujen lopuksi kaikki tavarat ovat tulleet mukaan. Mikä toisaalta on ymmärrettävää, koska lähtöselvityyksessä ylitin parilla kilolla painorajoitukset (siis matkarajoitusten osalta :)

Jo tämä tunne siitä, että on aika lähellä tulevaa opiskelupaikkaa on mahtava. Ja onhan toki Wieni kaunis kaupunki. Valitettavasti en vain tähän asti ole kerinnyt näkemään muuta kuin lentokentän, ensimmäisen kuppilan ja tämän internet kahvilan :) Tuosta kuppilasta tulikin mieleeni seuraava DOS (Dumpin olutseura) päivitys:

Schwechater Bier: Raikas ja pehmeä. Jälkimaku tuo mieleen Pilsner Uruquellin, mutta "laimeempana". Sopii hyvin janojuomaksi. Hinta paikallisessa ravintolassa 2,5 euroa 0,5 litraa.

Sitten taas asiaan tai ainakin sinnepäin. Tämän päivän osalta suunnitelmissa on vain kierrellä ja kaarrella kävellen Wieniä. Kuitenkin aamulla on lähtö kello 07.00 kohti Munchenia ja Oktoberfestiä. Olin jo hetken tuon osalta kahden vaiheilla että menenkö vai en. Mutta sattui sopivasti olemaan eräs amerikkalainen vieressäni lennolla, ja hän suorastaan kehotti menemän. Joten huomenna sinne siis :)

Semmoista. Nyt internet aika loppuu, joten vaikenen pariksi päiväksi. Yritän toeta joku päivä kertomaan Oktoberfestistä..

T: Keijo

+/- saldo : 0 |