Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Bratislavalainen ilta - saldo eilisesta

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Olisihan se pitanyt arvata, etta heti kun tannekin lisasin kommentin kaipuustani suomalaisia naisia kohtaan, niin jossakin tormaan sitten heihin... Kavin eilen katsomassa Romeo ja Julia baletin, ja eikohan vieressani sattunut istumaan pari suomalaista vaihto-oppilasta. Oulusta tulleet tytot ovat Bratislavassa vaihdossa opiskelemassa musiikkia (tarkemmin pianonsoittoa). Hetki meni, kun tajusin vieressani puhuttavan suomea :)

Mutta ei se tosiaankaan haitannut. Esityksen jalkeen tytot kavivat syomassa ja mina nauttimassa capuccinosta ja paikallisesta viinista. Teki kylla tosi hyvaa puhua suomeakin valilla... Ja jos te mukavat tytot satutte jotakin kautta tormaamaan tahan merkintaan, niin viela kerran kiitoksia mukavasta hetkesta :)

Ilta sitten jatkui meidan osaltamme eri suuntiin: tytot menivat nukkumaan ollakseen pirteita tanaan synttarijuhlia varten ja mina lahdin metsastamaan yokerhoja. Loppuillasta voi lahinna sanoa, etta yoelama ei taalla taida olla kovinkaan suosittua viikolla. Kavin katsastamassa varmaankin 3-4 eri paikkaa, ja meno oli enemmankin illanviettoa (suomalaisesta nakokulmasta katsottuna). Mutta kylla diskokin loytyi ja tulipahan tuolla baarikierroksella vastaan australialainen heppu, jonka kanssa kiertelimme baareja. Ihan mukava tyyppi. Kuitenkin jai sellainen olo, etta paljon parempaa menoa olisi viikonloppuisin taalla. Se jaa nahtavaksi seuraavaan kertaan...




+/- saldo : 0 |