Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Viikko takana - mika mahtaa olla tilanne?

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Milano-Friends.jpgTuossa muutama tunti sitten tuli ensimmainen viikko tayteen Italiassa. Aika nopeasti on aika mennyt, mutta ei sinallansa ihme kun ottaa huomioon menoa olevan jokaisena iltana. Viikon saldona voidaan pitaa Inter-Milan ottelua eilen ja ulkona olemista kolmena iltana. Lisaksi iltaisin menee aikaa siihen, etta vain hengaillaan. Joten liikaa aikaa taalla ei kylla ole.

Tama ensimmainen viikko on aikapitkalle viela mennyt liikkuessa suomalaisten + romanialaisen Vladin kanssa. Mutta esimerkiksi perjantaina kavimme asuntolan porukan kanssa ulkona yhdessa. Kavimme taiteilija/alueella viettamassa iltaa, ja paasiallisesti olimme kadun varrella olevissa kuppiloissa ja nautimme illasta ihan kadulla. Kyseisella alueella oli kuulemma paljon samanlaisia baareja. Mukava ilta, ja mukava tapa tutustua muihin asukkaisiin.

Lauantaina taasen kavimme Eeron, Marian ja Vladin kanssa tutustumassa Ossin kamppaan (kuvassa jarjestys Keijo, Maria, Ossi, Eero, Vlad). Ossi asustelee jonkin matkan paassa meista yhdessa norjalaisen ja kahden suomalaisen tyton kanssa. Oli ihan mukava nahda myos italiainen asunto. Illan aikana meilla oli tarkoitus menna eraaseen baariin, missa olisi ollut kansainvalinen ilta. Kuitenkin juuri siina vaiheessa kun olimme lahdossa alkoi kiitettavasti satamaan, joten lopulta ensin vietimme iltaa laheisessa pizzeriassa. Sielta jatkoimme sitten laheiseen pubiin ja sen jalkeen jatkoimme takaisin Ossin kampille. Jossain vaiheessa sitten iltaa viettaneet muut asukkaat tulivat myos paikalla, joten lopulta oli ihan mukava loppuilta kokonaisuudessaan.

Siinapa vahan tarinaa siita, mita taalla on tapahtunut. Olen taman paivan aikana yrittanyt saada selville viimeisia koukeroita kurssien osalta, mutta valilla proffien tapaaminen on taalla aika hankalaa. Toivottavasti saan kiinni heita jossakin vaiheessa...

Ciao,
Keijo

PS: Kaikille joskus Italiaan tuleville tiedoksi. Lounaan jalkeen ruokapaikat yleensa menevat muutamaksi tunniksi kiinni, ja aukeavat sitten taas jossain vaiheessa illalla. Tuo on aiheuttanut pari kertaa hieman epamiellyttavia tilanteita, kun olen yrittanyt juuri vaaraan aikaan etsia ruokaa...

+/- saldo : 0 |