Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Ottelu FC Inter-AC Milan ja paivitettyja kuvia

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Ensin: Voinen mainita paivittaneeni kuvaosastoa. Nyt osoitteesta http://misc.palasokeri.com/ketu loytyy kuvia ensimmaisista paivista ja illoista Milanossa seka kuvia eilisesta matsista. Toivottavasti kuvat jaksavat jotakuta kiinnostaa :)

-----------------------

Eilen illalla kavimme Eeron ja Vladin kanssa katsomassa paikallisen derbyn, eli Inter-Milan ottelun. Tama ottelu oli ensimmainen kayntini San Sirolla, ja pelkastaan stadioni oli mykistava! Varsinkin iltavalaistuksessa stadionin suuruus loi silmille. Matsin suhteen meilla oli liput korkeimmalle kohdalla, mutta se ei menoa haitannut. Kuulemma kaikki paikat San Sirolla ovat hyvia, ja olin ihan tyytyvainen istumapaikkaan. Tosin ensi kerralla pitaa yrittaa paasta fanikatsomon puolella, ja mielellaan esimerkiksi Juventuksen puolelle vieraspelissa :)

Jokatapauksessa tunnelma oli todella loistava! Vakea mahtuu stadionille 85000, ja koko rakennus alkoi varahtelemaan siina vaiheeessa kun porukka hyppi! Mukava tunne vatsanpohjassa.. Valitettavasti ottelu itsessaan ei ollut mitenkaan loistava, mutta muutoin ei ollut mitaan asia mista olisi voinut valittaa. Ehdottomasti pitaa viela kayda muutama ottelu paikan paalla katsomassa...





+/- saldo : 0 |