Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sekalaisia systeemeita

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (1 kommenttia)
KeTu-New Look.jpgKoska tuo kuva tuli laitettua tahan mukaan, niin ehkapa on syyta aloittaa lauseella "What have those Italians done to me!?". Kavin nimittain partusissa viime perjantaina, silla jo pitkaan olin halunnut saada vaaleampia raitoja hiuksiini. Valitettavasti en asiaa saanut tehtya Suomessa, joten ensimmaiset paivat taalla menivat sitten normaalilla lookillani. Mutta parturissa kaynnin jalkeen en tosiaankaan ollut pahoillani asian siirtymisesta tanne. Loysin pienella avustuksella erittain hyvan, ja suositun, parturin, joka veloitti minulta tukanleikkuusta, raitojen tekemisesta ja hiusten muotoilusta 36 euroa! Toisinsanoen todella halpaa verrattuna suomen hintoihin. Talla hetkella tuntuu silta, etta tosiaan tein melkoisen loydon parturin suhteen. Nimittain muissa partureissa hinnat ovat yleensa olleet pikkaisen korkeampia ja samalla ovat olleet paljon tyhjempia. Joten pitanee Maleenia kiittaa hyvasta vihjeesta...

Muuten onkin sitten normaali viikonloppu tahti jatkunut, ja seka perjantaina etta lauantaina tuli oltua ulkona. Perjantaina oli alkuillasta ESN: jarjestama kaupunkikiertua ja aperatiivi. ESN on paikallinen jarjesto, joka auttaa vaihdossa olevia. Ja ESN:ssa on lahinna vaihdossa olleita henkiloita. Perjantaina loppuillasta muut menivat elokuviin, kun itse uuden lookkini kanssa yritin loytaa jotain paikkaa, missa paasisi tanssimaan. Valitettavasti en sellaista loytanyt, mutta vastaavasti vietin iltaa muutamassa kafeteriassa. Taalla kafeterioissa tarjoillaan juomaa, ja kaytannossa ko. paikat ovat iltaisin kokoontumispaikkoja. Voisi verrata terasseihin Suomessa.

Lauantaina sitten kavimme osan porukan kanssa paikallisessa kirpputorissa/markkinoilla. Taalla markkinoita on kasittaakseni melkeinpa joka paiva, ja hinnat kauppahintoja alhaisempia. Loppuillasta sitten kavin Eeron kanssa kahdessa eri paikassa. Porukkamme jakaantui alkuillan jalkeen kahteen eri paikkaan: Room 97 ja toisen paikan kesken (en nyt muista nimea :). Eeron kanssa kavimme lopulta molemmissa. Room 97 on enemman disco tyyppinen, johon pitaa italiaisten maksaa 16 euroa sisalle! Vaihtarit paasee kahdeksalla, ja hintaan sisaltyy yksi juoma. En oikein innostunut paikasta, ja valttamatta en uudestaan mene sinne kaymaan. Toinen paikka olikin sitten vahan mielenkiintoisempi: paikka oli entinen teollisuusalue, joka oli muutettu (ei kunnostettu) ravintolaksi. Alue oli todella iso, ja sisalti ison hallin (jossa hyva bandi soitti rokkia) ja pienempia huoneita, jossa soitettiin reggaeta, rumpuja, yms. Rahatilanteen takia en itse ollut kovinkaan kauan paikalla, joten pitaa varmaankin menna uudestaan jossain vaiheessa.

Valitettavasti edella mainittu rahanpuute ajoi minut melkoisen huonoon oloon. Kavelin nimittan melko vahissa vaatteissa kotiin yolla, ja matkaa oli arvioilta 4-5 kilometria. Joten talla hetkella olen melko huonossa kunnossa flunssan ja pahan yskan takia. Olo on nyt onneksi jo helpottunut pahimmasta, mutta eipa tarvitse tuollaista virhetta tehda uudestaan...

Jatkosta: tanaan vihdoinkin alkaa kielikurssi yliopistolla! joten paasee ehka kunnolla kielenopiskelun pariin. Lisaksi olen jo muutamien kurssien kurssikirjoja selaillut. Valitettavasti ei talla hetkella ole hyotya olla luennoilla, joten olen ollut hoitamassa muita asioita tahan mennessa. Toivottavasti homma muuttaa talla viikolla..

PS: Tulipahan ensimmaiset sensuroitavat kuvatkin otettua lauantaina. Tai siis kuvat otettiin silloin. Nimittain saksassa on joku mielenkiintoinen traditio, jonka mukaan miesten pitaa jossain vaiheessa elamaansa pitaa mekkoa paalla. Ja jossakin vaiheessa lupasin tuon tehda, niin voittekin laskea yhteen yksi+yksi... Ja voitte olla varmoja siita, etta ne kuvat eivat tanne tule :) Nimitain onneksi suurin osa kuvamateriaaleista otettiin minun kamerallani... Kaikennakoista se vaihtoon lahto teettaa :)

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Keijo se näyttää jo kovapaahdetulta kosmopoliitilta :)

    -t0mmi