Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Paivitysta pienen hiljaiselon jalkeen

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Ciao!

Vihdoinkin paasen taas paivittamaan tata paivakirjaa pienen hiljaiselon jalkeen. Ei silla, etta mitaan ei olisi tassa valilla tapahtunut. Olen vain ollut suht kiireinen aina laitoksella kaydessani, etta en ole kerinnyt paivityksia tekemaan. Sama asiaa koskee kuvia, joten katsotaan josko nyt saisi vahan tilannetta paivitettya.

Edellisen paivityksen jalkeen kavimme viime keskiviikkona pitemman kaavan mukaan viettamassa iltaa Old Fashion Cafessa . Sinallansa mainioon iltaan toi saron ainoastaan bussiin nukkuminen :) Nimittain mina, ja pari muuta Modenalaista, nukkui oikean pysakin yli. Ja koska kyseessa oli viimeinen bussi, niin jouduimme kavelemaan takaisin. Onneksi matkassa oli kartta, silla muuten olisimme olleet kiertelemassa varmaankin pari viikkoa! Muutoin illan osalta ei ole mitaan ihmeempaa kerrottavaa.

Torstaina sitten tapasin eraan Italiaisen tyton, joka opiskelee kanssa samaa ainetta kuin mina. Han on toisen vuoden oppilas, ja keskustelumme nahti liikkeelle siita, etta osaanko C:ta (ilmeisesti silla hetkella mukanani ollut kannettava antoi vihia opiskeluaineestani :) Jokatapauksessa lopulta keskustelun jalkeen huomasin luvanneeni opttaa yhteytta eraan kurssin opettajaan, ja kysya josko saisin itsekin kurssin suoritettua. Lahinna sen takia, etta ymmarsin kurssin olevan varsin helppo ja Kela tahtoo minulta myos opintoja takaisin tullessani. Viela en ole saanut mitaan tietoa siita, etta onnistuuko kurssin suorittaminen.

Perjantaina olin aamulla menossa Genovaan kahden paivan vierailua varten, mutta Italiassa ollut yleislakko sotki tilannetta. Nimittain junat eivat kulkeneet pariin tuntiin, ja seuraava juna olisi ollut aika myohaan perille. Joten jatin "taas" vierailun myohempaan ajankohtaan. Ja mita lakkoiluun tulee, niin tuntuu taalla olevan vahintaan joka viikko joku lakko menossa... Valitettavasti seka perjantaina etta lauantaina oli todella kaunis saa ollut Genovassa, joten mielellani olisin sinne mennyt.. Saasta puheenollen: Milanossa on lampotila pysytellyt siina kymmenessa asteessa jo parin viikon ajan. Kuulemme normaalia kylmempaa talla hetkella.

Lauantaina oli vuorossa sitten Ossin, Riinan ja Sadun tuparit. Via Modena oli myos hyvin tupareissa edustettuna, ja muutenkin porukkaa oli paljon paikalla. Illan saldona voidaan pitaa tutustumista uuteen suomalaiseen, Tuukkaan, ja keskusteluihin monien ihmisten kanssa. Todella mukavaa oli jutella eri maista olevien vaihtareiden kanssa. Lisaksi paikan paalla oli myos italialaisia, joten keskustelun aiheita piisasi ihan riittavasti :)

Ai niin. Lauantaina myos vierailimme paikallisella hautausmaalla. Tama hautausmaa on tarkoitettu kaikkien kayttoon. Suomalaiseen tapaan tottuneena oli pieni jarkytys ja ihmetys se, etta monissa haudoissa oli kyseisen henkilon kuva. Lisaksi hautoihin kaytetyt koristelut olivat todella mittavia ja valilla jopa suureellisia. (Tama reissu tosin tehtiin vahingossa, silla Milanossa on erikseen Monumentale hautausmaa. Monumentale on tarkoitettu kuuluisuuksien hautausmaaksi.)

Tupareiden jalkeen alkoikin sitten odotus maanantaina olevaa Musen konserttia varten. Valilla aika meni todella hitaasti, ja tunnustan olleeni todella karsimaton viimeisina hetkina ennen konsertin alkua... Ja mika oli tulos: jos voisin valita itselleni muutaman vaihtoehtoisen taivaan, niin yhden sellaisen koin konsertissa! Muse keikkabandina oli loistava! Ja tavoistani poiketen menin sen verran eteen, etta sain taatusti hypittya ja pompittua kaiken mahdollisen energiani pois.. Konsertin loppuvaiheissa olin ehka parinkymmenen metrin paassa bandista. Tunnelma oli loistava, ja paria uudempaa biisia lukuunottamatta pystyin laulamaan mukana. Ja kaikki tama 24 euron hintaan... Ei todellakaan paha! Pienta ideaa konsertista saa kuvien lisaksi pienesta videopatkasta...

Viimeisena lisayksena tahan merkintaan on juttu eilisista synttarijuhlista. Espanjalainen Carmen nimittain vietti eilen syntymapaiviaan Modenalla, ja oikeastaan kaikki asukkaat olivat iltaa viettamassa. Espanjalaiset asukkaat olivat tehneet oman maan ruokia, ja erityisesti omeletti sipulin ja perunoiden kanssa oli todella hyvaa naposteltavaa. Mukavaa saada vahan muitakin makuelamyksia kuin italiaisia. Kaikenkaikkiaan mukava juhla ja leppoisa tunnelma. Juhlan kruunasi yhteiskuva, jossa oli melkeinpa kaikki vaihtarit ja pari italiaista.

Sellaista.. Pari lisa-asiaa seuraavassa merkinnassa..

+/- saldo : 0 |