Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Luottokortin kuoletus ja uusi kamppis

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (1 kommenttia)
Viime lauantaina olleiden tupareiden tuloksena minulla oli sunnuntaina luottokortti, joka oli kuoletettu... Olin nimittain illan aikana antanut Vladille lompakkoni syysta tai toisesta. Olimme Ossin kanssa ylhaalla johonkin seitsemaan / kahdeksaan asti, ja siina vaiheessa huomasin lompakkoni olevan kateissa. Joten ei oikein voinut tehda muuta, kuin kuolettaa kortti. Jokatapauksessa voinette ymmartaa mielentilani tuossa vaiheessa, kun olin varma lompakkoni olevan kateissa (eli todennakoisesti varastettuna). Mieli sitten hetkellisesti muuttui siina vaiheessa, kun tulin takaisin Modenaan. Vlad nimittain oli ollut yhta yllattynyt aamulla huomatessaan meikalaisen lompakon olevan hanella... Joten summa summarum: tilanteesta selvittiin sinallansa vain saikahdyksella, mutta myos kortin kuolettamisella. Ja se kortti oli ainoa tulonlahteeni taalla Italiassa. Tajusin vasta silla hetkella, etta esimerkiksi toista luottokorttia minulla ei ole mukana... (Tosin melko sujuvaksi ratkaisuksi muodostui se, etta siirsin Eeron tilille rahaa nostoa varten.)

Anyway. Maanantaina sitten aiti alkoi selvittamaan uuden kortin hankkimista, ja talla hetkella nayttaysi uusi kortti tulevan jopa talla viikolla tanne asti! Tama edellytti pikatilausta ja kuriiripalvelua. Sen lisaksi opimme, etta ainakin MasterCardin tapauksessa on mahdollista saada hatakateista tallaisessa tilanteessa. Kateisen saapuminen perille asti kestaa arviolta puoli paivaa-paivan, joten varsin nopeasti olisi mahdollista saada rahaa kateen. Ilmeisesti tama hataraha sitten veloitettaisiin seuraavan laskun yhteydessa. Taman lisaksi ainakin oma perheeni sai tietoon myos oikean puhelinnumeron tallaisia tilanteita varten. Aitiani, joka hoiti asiaa Suomesta, lainaten: "jos itse olisin ollut ulkomailla, ja joutunut soittelemaan numeroita lavitse, niin olisi varmaankin saanut sydankohtauksen". Joten suosittelen etukateen todellakin varmistamaan, etta mika on oikea numero hatatilanteita varten...

Tuon korttitilanteen lisaksi oli toinen merkittava tapahtuma viikon sisalla. Sain nimittain uuden kamppiksen viime torstaina. Adrianic (meren mukaan) on Albaniasta, ja on juuri aloittanut taalla opiskelut. Varsin vahan olen hanen kanssaan tahan mennessa jutellut, silla kumpikin on aikalailla ollut menossa. Mutta mukavalta kaverilta vaikuttaa, ja kutsuin hanet eilen mukaan myos Carmenin syntymapaivajuhliin. Sinallansa hanelle hankala tulla tassa vaiheessa Modenaan, silla kaikki jo tuntevat aika hyvin toisensa. Mutta eikohan tassa pikkuhiljaa porukka tule tutuksi. Lisaksi onneksi englanti ei ole hanelle tuntomaton kieli, silla meikalaisen italia ei ole tarpeeksi hyvalla tasolla viela talla hetkella. Tosin eilisen kielikurssin luennon jalkeen paatin aloittaa taysimittaisen opiskelun...

PS: Olen tulossa Suomeen Lontoon kautta 18.12. Joten olen yhteyksissa eri puolille Suomea mahdollisia vierailuja varten. Silla olisihan se mukava pienen suomen loman yhteydessa nahda joulua, lunta ja kavereita :)

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tervetulemast takaisin. Myös Tanskalais ystävämme on kotiutumassa joulunaikoihin, ainakin toviksi, joten jonkin sortin kokoontumista voisi järkätä Suomen maalla.
    T.Tuomas