Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Joopa joo...

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (5 kommenttia)
Aloitetaan silla, etta viime perjantaina oli Halloween Tram Party. Kuten nimi vahan kertookin, niin ideana oli olla Milanoa kiertavassa ratikassa. Sinallansa mielenkiintoinen idea, mutta viinan maara yhdistettyna liikkeeseen ei ollut kovinkaan hyvaksi ihmisille. Ei siita sen enempaa... Toisaalta hyvana puolena oli se, etta aika monella oli maskeja ja pukuja. Itse olin pukeutunut Devils Advocate tyyppisesti pukuun pienen maskeerauksen kanssa.

Mutta sitten se homma, joka on suoraan sanoen v********t viimeiset pari paivaa. Sain nimittain uuden luottokortin viime perjantaina. Toisinsanoen uusi kortti Milanoon viikossa! Todella hyvaa palvelua, mutta valitetttavasti joudun sita toisen kerran kayttamaan :( Nimittain lauantaina lompakkoni oli sen verran kauan kateissa, etta oli pakko TAAS sulkea kortti. Talla kertaa voin vaan syyttaa omaa tyhmyyttani... Joten uusi korttini oli voimassa perati puolitoistapaivaa. Siina ajassa kerkesin tosin tehda kaksi tapahtumaa silla..

Tuntuu jotenkin silta, etta taalla Milanossa on jotenkin yli varovainen. Tahan tosin vaikuttaa myos se, etta vuosi sitten minulta varastettiin lompakko. Ja mukana ollutta pankkikorttia kaytettiin jonkinverran, joten enaa ei huvita maksella muiden laskuja. Tama tilanne kuitenkin aiheutti sen, etta tilasin hetimiten itselleni Visa Electron kortin. En enaa voi olla riippuvainen yhdesta kortista taalla...

Tuon kortin katoamisen takia olen sitten pari viimeista paivaa ollut vaan, ja mitaan ihmeempaa ei ole tullut tehtya - eilisiltaan asti.

Olin ensin aikeissa olla vain kampilla, mutta lopulta paatin lahtea 10 euron kanssa Old Fashioniin. Ajattelin, etta olen ollut ihan liikaa murheissani kortin takia. Loppujen lopuksi join eilisen aikana tuolla "kymmenella" eurolla yhden ilmaisen kaljan, yhden tarjotun Long Islandin ja kolme itse ostettua Long Islandia.. Toisin sanoen oli hyva, etta en ottanut enempaa rahaa mukaan!

Mutta ilta oli todella hauska. Uusia tuttavuuksia oli kaksi italiaista, jotka kehuivat Litmasta. Lisaksi juttelin kauan kahden italiaisen tyton kanssa, ja ehdottamasti pitaa olla yhteydessa heihin kaikkiin. Italiaiset ovat todella mukavia... Ja nama tytot olivat myos aika kauniita, mika italiaisittain on harvinaista :)

Kampille tulimme kahden aikoihin, mutta nukkumaan menin seitsemalta. Valiajan olin alhaalla Daviden, portieerin, ja kahden italiaisen tyton ja kolmen italaisen pojan kanssa. Paa-asiallisesti yritin kuunnella heidan juttujaan, ja opetella kielta. Kylla tuo kieli pikkuhiljaa tulee tutuksi...

Ai niin. Tram partyssa tormattiin tuntemattomaan suomalaiseen tyttoon. Lisaksi eilen oli Eero jutellut kanssa jonkun ihan tuntemattoman suomalaisen kanssa. Toisinsanoen yllattavan paljon taalla tulee suomalaisia vastaan...

+/- saldo : 0 |

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Subtv:llä pyörineessä Madventures ohjelmassa maailmaa kiertänyt jeppe kehaisi että on antanut laittaa timantin ihonsa alle siltä varalta että kaikki rahat pöllitään tai muuten löytää itsensä jostain keskeltä ei-mitään ilman kamojaan. Oisko syytä harkita? :) Tiedä sitten oliko totta tuo juttu...

    Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ai niin, piti vielä sanomani että kuulostaa melkein siltä että Keijo taitaa olla hieman humalassa siellä välillä... :D

    KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos minulla olisi joskus rahaa hankkia timatti, niin sitten voisin harkita asiaa :) Tosin timantin muuttaminen kateiseksi tuskin onnistuu ihan joka paikassa..

    Ja kylla. Keijo on valilla "hieman" humalassa...

    Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei herranen aika. Kannattaisi käyttää rahat ja palkata lapsenlikka, ettei aina kaikki kateissa. Tuo on jo aika lailla ... Mutta muuten terveisiä sinne. Ja P.S. Onko totta että kaikki yli 30v italialaiset naiset ovat viiksekkäit?
    T:TS

    KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt kun tuosta on jo hetken aikaa mennyt, niin osaa jo vahan nauraa asialla. Jarkyttavintahan koko hommassa on se, etta nama tapaukset sattuvat perakkain. Ja kuitenkaan aikaisemmin ei ole koskaan ollut vastaavanlaisia ongelmia! Mutta toivottavasti salama ei kolmatta kertaa iske taalla ollessa..

    Ja mita kysymykseen tulee, niin en ole havainnut mitenkaan erityista karvaisuutta vanhemmissa italiattarissa. Tosin en heita ole paljonkaan katsellut, joten...