Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

I.S.U ja sekalaisia asioita

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Ennen isoa pari pienta asiaa. Ensinnakin lauantaina oli yhden italiaisen, eliMarcon synttarit. Ilta oli hauska, mutta mitaan ihmeempaa kerrottavaa illasta ei ole.

Perjantaina olen menossa Suomi-Milano seuran kokoukseen. Taalla toimii suomesta tulleiden yhdistys, joka jarjestaa erilaisia tilaisuuksia suomalaisten kesken. En ole heidan tilaisuuksissaan viela ollut, joten nyt perjantaina olen menossa tutustumaan heihin.

Ensi viikon perjantaina olisi tarkoitus menna ensimmaista kertaa konserttiin! Nimittain sopivasti sattuu olemaan Sibeliuksen konsertti parina perakkaisena paivana Milanossa :) Pakkohan siella on kayda..

Ja viimeisena nopeana asiana: toivottavasti huomenna tai perjantaina paasen vihdoinkin tekeman turistikierroksen Milanossa. Tahan mennessa on joko saa ollut huono, tai sitten on ollut jotain menoa paivan aikana. Haluaisin nimittain tehda paivan kestavan kierroksen tarkeimpiin nahtavyyksiin.

--------------------------------

Ajattelin vahan kirjoittaa paikallisesta asuntotoimistosta, eli I.S.U.:sta. Tassa vaiheessa tuntuu kaikilla olevan lahinna vain pahaa sanottavaa sen toiminnasta, ja jotkut asiat ovat kieltamatta hieman ihmeellisia. Otetaan esimerkki: yhdessa vaiheessa olin kahden hengen huoneessa yksin, eli minulla ei ollut kamppista. Tana aikana en saanut kuitenkaan majoittaa ketaan, koska kamppis olisi voinut tulla mika aamu tahansa paikalle! Lisaksi oli vastaava tilanne eraan toisen huoneen osalta, jossa yritettiin saada huonetta kayttoon yhdelle Modenan asukkaalle ja hanen vieraalleen. Tama ei onnistunut sen takia, etta kummankin asukkaan pitaa kirjoittaa lupa huoneen kaytosta. Ja koska toinen sanky oli tyhja, niin huonetta ei voinut antaa!

Toinen esimerkki: tanaan tehdaan I.S.U.:n toimesta huoneissa inventaariatarkastus. Vaihtareiden kesken kiersi huhu, etta mitaan elektronisia laitteita ei saa olla! Siis ei mitaan! Meikalaisen tuntevat eivat varmaankaan yllaty siita, etta lahtiessani aamulla jatin kaikki niinkuin ne olivat. Toisinsanoen en koskenut kameraani, kannettavaani, akun laturiin tai partakoneeseen. Jos tuo on tosiaan totta, niin siina tapauksessa menen aika nopeasti potkimaan perseita toimistolla ja samalla irtisanomaan asuntoni...

Keittiota voi kayttaa vain tiettyina aikoina. PC huone ei ole vielakaan avautunut, vaikka sen piti olla auki jo syyskuussa. Ja siivoojatati on todella kankkarankka joka paiva :)

+/- saldo : 0 |