Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Niinpa niin. Tulihan se rikollisuuskin vastaan

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Perjantaina paasin ensimmaista kertaa todistamaan rikollisuutta Italiassa, ja valitettavasti kyseinen tapahtuma koski meikalaista. Hankin nimittain tanne tultuani muistikortinlukijan, jota olen kayttanyt kuvien siirtamisessa verkkoon. Ja muutenkin kayttanyt sita tiedonsiirrossa valilla laitos-oma kannettava.

Perjantaina olin sitten kaymassa laitoksella, ja normaaliin tapaan laitoin muistikortin kiinni koneeseen. Valitettavasti vain en muistanut ottaa sita mukaan siina vaiheessa, kun lahdin pois. Olin poissa noin 30-40 minuuttia, mutta silti siina ajassa joku idiootti varustettuna rikollisella mielella kerkesi kahveltamaan laitteen itselleen.. Onneksi sen mukana oli meikalaisen muistikorteista pienempi (lue halvempi), joten vahinkot rajoittuvat "vain" 40-50 euroon. Mutta eikohan jokainen lukija tieda, etta minkalaisen tilan tuo varkaus silti aiheuttaa. Varsinkin, kun taitaa olla aika turha olla yhteydessa matkavakuutukseen johtuen omavastuista...

Toki jalleen kerran voin asiasta syyttaa vain itseani. Osasyyna tilanteeseen on se, etta jostain syysta paivakausirytmini on mennyt totaalisen sekaisin. Nykyisin nukahdan yleensa vasta viiden-kuuden aikoihin, ja sita ennen saan vain pyorittya sangyssa. Pitaa yrittaa jotain radikaalia kehittaa, etta saa rytmin taas kuntoon.

+/- saldo : 0 |