Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kuvia ja tilannetietoa...

KeTu kirjoitti noin 21 vuotta sitten (0 kommenttia)
Ensinnakin linkkeja kuviin, mita olen lisannyt. Vierailimme Eeron kanssa Cimitero Monumentalessa, joka on kuuluisuuksien hautausmaa taalla Milanossa. Samana paivana oli Katien synttarit. En itse valitettavasti ollut alusta alkaen paikalla, mutta onneksi Eero ja Vlad ottivat kuvia illan aikana. Itse olin alkuillasta viini ja ruoka messuilla (kts. edellinen merkinta).

Lisaksi eilen toteutin uhkaukseni, ja menin kaymaan Paviassa. Valitettavasti vain eilen oli todella sumuinen paiva, ja sen takia hyvia ulkokuvia en saanut kuin muutaman. Pavia on n. 30 km etelaan Milanosta, ja on aikoinaan kilpaillut Milanon kanssa Lompardian herruudesta. Asukkaita noin 80,000. Ei mitenkaan savayttanyt, mutta oli kuitenkin mukavan oloinen ja hyvin keskiaikainen. Paljon kapeita kujia ja vanhoja rakennuksia. Ja Italian kolmanneksi suurin katedraali (duomo). Mutta Pavian tarkein nahtavyys on Certosa di Pavia. Vahha luostari, joka on yhteen aikaan ollut yksi suureellisimmista rakennuksista pohjois-Italiassa.

Kuvaavaa on se, etta huolimatta seuraavista asioista olin silti varsin tyytyvainen vierailuuni Certosaan. Nimittain a) missasin oikean stopin bussissa, b) jouduin tulemaan takaisinpain ja maksamaan siita pari euroa, c) en aluksi loytanyt koko paikkaa tai edes suuntaa, d) Certosa oli melkoisen matkan paassa bussin pysahdyspaikasta ja e) perille paastyani jouduin odottamaan tunnin verran luostarin avautumista. Ja silti jai hyva mieli. Suosittelen lampimista kaymista taalla!

Mitapas muuta.. Eilen meille oli tullut uusi opettaja kielikurssilla, ja oli minun makuuni huonompi kuin edellinen. Nopeutta puheessa riitti todella paljon, ja en suurimmaksi osaksi ymmartanyt mitaan.. Tosin vartin jalkeen en enaa edes halunnut ymmartaa, silla jotenkin tuli taydellinen kyllastyminen kaikkiin huonoihin asioihin Italiassa.. Ja ekaa kertaa tuli mieleen, etta voisihan sita olla jossakin muualla.. Siihen toki vaikutti myos se, etta en vielakaan ollut saanut kunnolla nukuttua...

Onneksi viime yona sain hyvin nukuttua, ja olo 12 tunnin nukkumisen jalkeen oli ihan erilainen. Enaa ei hommat ota paahan :) Toivottavasti vain pari seuraavaa yota tulee myos hyvin nukuttua, jotta saan univelat kuitattua..

PS: Maanantaina hankimme liput Inter-Arsenal peliin. Ensin en meinannut sinne menna, mutta huonojen tuloksien takia talla pelilla on merkitysta. Hintaa tulee 21 euroa. Talla kerralla meilla on liput kakkosringille, eli keskivaiheelle katsomoa korkeussuunnassa. Joten paikat sen kuin vain paranee..


+/- saldo : 0 |