Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Pari spotattua varkausyritysta

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Tassa on viime aikoina ollut aika monessa merkinnassani puhetta varkauksista, ja ajattelin lisata soppaa viela kertomalla kahdesta yrityksesta, jotka olen itse nahnyt viimeisen viikon aikana.. Ihan vain varoituksena, etta kyllahan se jarki pitaa olla koko ajan teravana..

Ensinnakin viime lauantaina itseani yritettiin ryostaa mahdollisesti maailmankaikkeuden huonoimman varkaan toimesta. Olin nimittain kavelemassa keskustassa, ja yhtakkia tuli naispuolinen henkilo luokseni. Puhui jotain, mista en mitaan ymmartanyt, ja suukotteli koko ajan! Olin luvalla sanottuna hieman ihmeissani, etta minkastyyppinen tarjous tassa on kyseessa.. Koko ajan yritin kieltaytya, ja lopulta luulin jo paasseeni eroon hanesta kun tuli pylvas vastaan ja tiemme menivat sen eri puolilta. Mutta ei! Nainen tuli takaisin, ja talla kerralla mukana oli iso pahvilappu, jossa ei ollut edes mitaan kirjoitettuna! Tassa vaiheessa meikalaisen epaluulo oli taysissa, ja homman nimenahan oli saada minun huomio lentosuukkoja antamalla ja samalla pahvia nakosuojana kayttaen paasta taskuilleni. Onneksi olen tarpeeksi tarkka, ja tajusin tilanteen. Lopulta myos nainen tajusi olevan vaaran uhrin luona, kun siirsin hanen katensa kauaksi taskuistani. Kaikennakoisia yrittajia sita vastaan tulee..

Toinen tapahtuma oli sitten tanaan metrossa, ja kohteena oli varsin varakkaan nakoinen rouva. Hanella oli mukanaan pyorilla varustettu matkalaukku ja sen ylapuolella kohtuullisen kokoinen kasilaukku. Katselin ensin, etta onkohan siina tytar ja ait menossa, silla nuorempi tytto oli ihan kiinni, ja tuntui pitavan kiinni kasilaukussa. Ja yllattaen oli nakosuojana paita. Ennenkuin tajusin tilanteen oikean tolan, niin rouva sattui kaantymaan ja tajuamaan itse mista on kyse. Ja sen jalkeen olikin hetki kirosanoja ilmassa! Onnekseen han sai lompakkonsa viela takaisin, ja varas lahti varsin nopeasti metrosta pois..

En tieda, etta onko sita nyt taantunut takaisin turisti asteella, vai miksi noita tapahtumia on ollut todella paljon viime aikoina.. Toivottavasti putki ei vain jatku!

+/- saldo : 0 |