Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Väliraportti Suomenmaalta..

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Nyt olen ollut parisen viikkoa Suomessa, ja vielä pari viikkoa jäljellä ennen paluuta Italiaan. Joten ajattelin pienen väliraportin tehdä tässä vaiheessa.

Viime merkinnän jälkeen on tullut valloitettua Pisa, Firenze, Perugia ja Lontoo. Sekä Vaasa :) Tuli yhdessä kahdentoista espanjalaisen kanssa vuokrattua pari autoa, ja niiden kanssa sitten pyörittyä Italiassa. Mukava reissu kokonaisuudessaan, mutta välillä oli ongelmia saada mitään päätettyä :) Tosin annoin suosiolla muiden päättää kaikista asioista ihan jo kieliongelmien takia. Valitettavasti vain toiseen autoon toli kolhuja matkalla, mikä sitten laski hieman mielialaa reissun osalta. Plus sitten se, etta kameraani tuli joku häikkä, ja piti se laittaa huoltoon täällä Suomessa. Toivottavasti mitään isompaa ei ole rikki..

Tuo reissu tapahtui siis viimeisenä viikonloppuna Italiassa. Tulimme sunnuntai yönä takaisin yhden aikaan, ja maanantai aamuna olikin sittn lento Lontooseen. Ja tottakai olin sen verran väsynyt, että nukuin jonkun verran pommiin. Joten missasin sen bussin, mikä minun oli tarkoitus ottaa. Pääsin kyllä seuraavaan bussiin, mutta minulla oli vain puolisen tuntia aikaa kentällä koneen lähtöön. Joten tuli jonkinverran kirottua itseään ja pelättyä pahinta matkalla kentällä. Onnekseni pääsin suoraan tiskille selvitykseen, ja sitä kautta kerkesin koneeseen.. Onneksi!

Kolme päivää Lontoossa kului todella nopeasti, mutta toisaalta jo etukäteen tiesin ajan olevan riittämätön. keskityin lähinnä paikkojen katselemiseen ja joululahjaostoksiin. Joskus on mentävä uudestään käymään, ja silloin tutustua vähän eri tavalla kaupunkiin. Parissa museossa tuli käytyä ja tottakai piti Highbury käydä katsastamassa. Parasta matkassa oli kuitenkin se, että hostellissani oli suomalainen sauna ja kattoterassilla poreallas! Oli suoraan sanottuna hieno tunne olla keskella Citya porealtaassa ulkosalla illalla, ja katsella maisemia! En olisi tälläistä kokemusta uskonut saavani matkalta. Lisäksi hinta per yö oli viidentoista euron luokkaa, elikkäs Lontoolaiseen hintatasoon verrattuna halpa! Kiinnostuneille linkki saitille, missä on euroopan kuuluisat hostellit. Sieltä valitaa St. Christophers Inn. Lontoossa muuten pahimmallaan capuccino olisi maksanut 2,60 puntaa. Kiva :)

Nyt sitten olen ollut rauhassa ja tavannut kavereita täällä Suomessa. 12.1 on lento Lontoon kautta Sisiliaan, missä olen kahdeksan ja puoli päivää ennen paluuta Milanoon. Tällä hetkellä Vaasassa uuden vuoden vastaanoton takia. Joten matkusteltua on kyllä tullut. Väliraporttina voi todeta, että Suomesta lähdön jälkeen on tullut käytyä seuraavissa paikoissa: Vienna, Melk, Bratislava, Munich, Como, Pavia, Genova, Parma, Firenze, Pisa, Perugia ja Lontoo. Rahalliset avustustukset tämän johdosta voi ohjata tililleni :)

Tässä vaiheessa ei sitten muuta. Felice nuovo anno, elikkäs hauskaa uutta vuotta kaikille! Seuraavan kerran lienen äänessä siinä vaiheessa, kun olen takaisin Milanossa 21.1.

PS: Hieman hankalaa oppia taas käyttämään ääkkösiä. Toivottavasti ei hirveästi tullut tehtyä tässä kirjoituksessa virheitä :)

+/- saldo : 0 |