Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Takaisin Milanossa

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Nyt on takana pari paivaa Milanossa, ja vielakin on vahan ristiriitainen olo. Saapuessani keskiviikkona Milanoon en ollut kovinkaan innoissani kaupunkiin takaisintulostani. Oikeastaan vain hyvat ystavat taalla oli se ainoa asia, mika oikeasti innosti odottaessani lentoa Sisiliasta tanne. Suurimpana syyna tahan lienee se, etta nahtyani Sisiliaa kahdeksan paivan ajan tuli vastareaktio kaikelle sille, mika tekee Milanosta valilla epamukavan kaupungin. Mutta toivottavasti tunne helpottaa, ja jossain vaiheessa paasen taas iloisella mielella talsimaan kaupungin katuja..

Kuten tulikin jo sanottua, niin tein suht sopivan retken ympari Sisiliaa ennen takaisintuloani. Ajattelin kirjoittaa matkasta erillisen artikkelin ensi viikolla, joten tassa vaiheessa en ala laarittelemaan hyvista ja huonoista puolista Sisiliassa. Sanotaan kuitenkin sen verran, etta luonto ja maisemat olivat todella upeita seka aika moni vastaan tullut kaupunki...

Lisasin tanaan vihdoinkin kuvat Pisa-Firenze-Perugia retkesta. Kuvat loytyvat taalta. Tosin Perugiasta ei ole yhtaan kuvaa sen takia, etta kamerani lopetti toiminnan Firenzessa. Talla hetkella se on huollossa ja nahtavaksi jaa koska sen saa takaisin..

Tanaan lisaksi varmistui se, etta sunnuntaina paasen vihdoinkin nakemaan Jyvaskylassa tapaamiini italialaisiin. JKylassa oli vaihdossa kaksi italiaista, ja he asuvat lahella Bergamoa (joka taas on lahella Milanoa). Luvassa on lisaksi jalkapalloa Seria B:n muodossa ottelulla Atalanta-Fiorentina. Muutoin taitaa tama viikonloppu menna henkisesti ja fyysisesti palautuessa Milanoon ilmapiiriin..

+/- saldo : 0 |