Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Artikkeli Sisilian matkastani + muita kuulumisia

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Asken lisattiin artikkelini koskien kahdeksan ja puolen paivan matkaani Sisiliaan. Toivottavasti tuon artikkelin puitteissa pystyn edes vahan kuvaamaan kokemuksiani Sisiliasta ja antamaan vinkkeja niille, jotka mahdollisesti ajattelevat matkustaa sinnepain. Kaikki kuvat on nahtavissa galleriassani

Muutoin kulunut viikko on ollut paasaantoisesti arkiruteeneihin tottumista. Sunnuntaina tosin paasin vihdoinkin tapaamaan kaksi italialaista tuttuani, jotka olivat vaihdossa Jyvaskylassa. Vietimme heidan kanssaan paivan laheisessa Bergamossa katsellen vahan maisemia ja lisaksi kaymalla katsomassa futista. Bergamon vanhakaupunki on rakennettu kukkulalle, ja on varsin hyvin sailynyt. Lisaksi nakymat olivat jalleen kerran hyvat. Joten mukava maku kaupunkivierailusta jai..

Mita futikseen tulee, niin ehkapa tunnelmaltaan paras matsi missa olen. Tahan suurelta osalta vaikutti se, etta meilla oli liput hardcore fanien puolelle. Ja voi pojat sita aanta ja piruilua, mita ilmassa oli :) Fanit olivat kylla taysilla mukana koko ajan. Lieko sitten joidenkin osalta syyna se, etta osa otti vahan miesta vakevampia (enka tarkoita viinaksia). Jokatapauksessa pitaa viela pariin kertaan tavata kaverit ennen poislahtoa.. Mukavia heppuja...

Muutoin on ollut tosi hiljaista menorintamalla ja muutenkin. Ensi viikolla olisi ensimmainen tentti ja lisaksi yhta projektia pitaa tehda, joten pakko hetkellisesti keskittya opiskelupuoleen. Mutta se ei esta kuitenkaan samaan aikaan uusia matkasuunnitelmia tekemasta..

Sen verran kuitenkin kerkesin jo tekemaan, etta varasin itselleni lennot 17.3-25.3 Suomessa kayntia varten. Ryanairilla nuo lennot maksoivat yhteensa 66 euroa kaikkine kuluineen! Niilla on joku ihme halpa tarjoushomma menossa talla hetkella noissa Frankfurtin kautta lentavissa lennoissa. Jokatapauksessa hieman hassua, etta halvempaa kayda kotona kuin ottaa kolmen kuukauden matkavakuutus loppuajaksi!! Ja samalla kuitenkin saa viikon verran Suomessa oltua, ja nahtya perhetta ja ystavia..


+/- saldo : 0 |