Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Hemmetin hyva futismatsi!

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
(Jos et pida urheilusta tai jalkapallosta, niin suosittelen tekstin lukematta jattamista)

Tausta: eilen pelattiin toinen osaottelu Italian Cupin valierasta Inter-Juventus. Ensimmainen osa-ottelu paattyi 2-2.

Italian Cup tulee onneksi RAI:lta, joten asuntolan tv-huoneeseen oli kokoontunut melkoinen joukko katsojia. Bianconerona olin yllattavankin varma finaalipaikasta, vaikka pelin alussa Adriano veikin Interin johtoon. Juventus kuitenkin pelasi sen verran vakuuttavasti paikkoja, etta tiesin maaleja tulevan.

Juve tasoitti ekan puoliajan lopussa, ja kannustaessani Juvea huomasin suurimman osan olevan Inter faneja :) Toisen puoliajan alkuvaiheessa Interin Cordaba lensi pihalle (HAH!). Mutta vain paria minuuttia myohemmin oli vahan samantyyppinen tilanne toisessa paassa, jonka tuomari jatti kuitenkin viheltamatta! (HUH!). Joten Juventus vain lisasi painostusta, ja saikin johtomaalin parikymmenta minuuttia ennen loppua. Mutta tarinaan toki kuuluu se, etta Inter viela tasoitti jatkoajan viimeisella minuutilla Adanin toimesta!

Joten seurasi jatkoaika, joka oli varsin tehotonta. Mentiin pilkuille, ja kymmenesta miehesta vain yksi missasi: VIERI!-) Joten Juve finaaliin rankkujen kautta...

Tahan kun lisataan muutama kalja ja adrenaalia, niin tunne oli loistava matsin loputtua! Eika vahiten sen takia, etta Inter fanit olivat hiljaa :)

Harmittaa vaan, etta en mennyt paikan paalla katsomaan matsia. Nimittain alkuviikosta mietin, etta menisin. Mutta talla tavalla sain myos hyvin tunnelmasta nautittua.. Pitanee vaan alkaa katsomaan lippuja Juventus-Lazio peliin. Lazio murskasi Milanin valierissa..

Ai niin. Olihan Interilla kaksi tolppaakin pelissa :) Gazzetto dello Sport:ia en ole viela ostanut, mutta arvaan siina olevan aika monta sivua pelista..