Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Ekat nopat, Lumesta ja kehuja

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
JES! Eilen varmistui ensimmaiset nopat taalta. Olihan se jo korkea aikakin, silla tulin tanne viitisen kuukautta sitten :) Ongelmana on vain ollut se, etta hirveasti ei opiskelumotivaatiota ole taalla ollut. Kuitenkin tutkinto on jo kasassa. Taman huomasi myos arvosanasta, silla nopat tulivat kasittaakseni huonoimmalla mahdollisella arvosanalla (sori aiti :) Tosin yhtaan en lukenut tenttiin, joten siina mielessa ok. Kurssiin liittyi lisaksi harjoitustyo, ja sen osalta tein sitten enemman toita... Pitaa viela kevaalla paria kurssia yrittaa.

Lumitilanteesta viela vahan. On siis totta, etta Milanossa lunta ei ole nakynyt kuin hyvin harvoina hetkina. Se ei kuitenkaan sita tarkoita, etteiko Italiassa olisi ollut pahat lumikelit. Venetsiassa oli satanut lunta viikko sitten, ja sita edeltavana viikonloppuna oli moottoritiet ja lentokentat jumissa lumen takia. Ja Ivreassa kaydessani melkeinpa koko matkan ajan oli maa lumen peitossa. Koska jokainen teista on varmasti paremmin lukenut uutisia, niin jokainen osaa sanoa minua paremmin kuinka pahoja myrskyja taalla on ollut. En tieda johtuuko se sitten saasteista vai mista, mutta Milanossa itsessaan ei lunta ole ollut. Loskakelejakin on tainnut olla vain kerran...

Ja lopuksi muutamia kehuja: ensinnakin verkkoyhteys on vihdoinkin muuttunut nopeaksi laitoksella! Nyt ei tarvitse hakea kahvia aina, kun alkaa hakemaan uutta sivua. Tama auttaa jo todella paljon. Toisekseen pitaa kehua paikallista liikennointiyhtiota eteenpain menosta. Tasta kuusta alkaen oli tullut kuukausilippuun systeemi, jossa raaputetaan oikea kuukausi pois. Talloin tarkastajilla on jonkin verran helpompi tyo. Tiedan, etta suomalaiseen mittapuuhun vertautettuna tama on hassu aihe kehua. Mutta ei italialaiseen :)

Ja lopuksi pitaa vahan kehua espanjalaisia siita, etta he maksoivat osansa vuokra-autoon tulleista vahinkoista kiltisti ja nopeasti. En ole viela tainnut mainita, mutta automatkallamme viime joulukuussa tuli vahan vaurioita autoon. Vaurioista selvittiin 228:lla eurolla, eli teki noin 17,50 per paa. Tanaan sain muiden osuuden. Yllattavan halvalla paastiin tapahtuneesta, ja ilmeisestikin mukana oli jonkinlaiset vakuutukset... Valitettavasti espanjalaiset kaytannossa hoitivat vuokrauksen, ja sen takia olin vahan pihalla mita tuli mukaan ja mita ei tullut mukaan :)

+/- saldo : 0 |