Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Tapahtumakataus ja Suomessa käynti

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Kuluneet pari viikkoa ovat menneet pitkälti asioiden hoitamisessa, tuttujen poistumisessa ja bilettämisestä. Jo pelkästään tuttujen poistuminen on aiheuttanut jonkinverran biletystä, mutta muutoinkin on tullut oltua aktiivinen sillä saralla.

Edellisperjantaina kävimme läheisessä Rolling Stonesissa, joka hintatasoltaan ko. iltana oli ihan ok. Ilta oli minulla eka kerta paikassa, ja en todellakaan pettynyt paikkaan. Aluksi tosin isoon saliin tullessani tuli mieleen ruotsinlaivojen discot, mutta onneksi siitä pääsin ylitse. Paikassa on kolme kerrosta, joissa ekassa (isoin) soitetaan rokkia ja sisältää todella ison tanssilattion. Toisessa soitetaan hiphop/rnb musaa, ja kolmas on tarkoitettu rentoutumiseen. Ekan ja tokan kerroksen erottaa astettainen portaikko, joten siksi tuli Symphony/Serenade mieleen. Kaikenkaikkiaan mukava paikka siitäkin huolimatta, että italialaisilla oli syystä tai toisesta halua olla tormäysnukkeina. Yllätyin, että normaalissa raflassa tuli tälläistä vastaan. Ai niin: iltaa toki auttoi myös se, että etuosassa oleva lava oli varattu vaihtareille.

Muista bileistä ei sen enempää, sillä ne eivät ole olleet mitenkään muistiinpainuvia. ENKÄ tarkoita siksi, että alkomahoolia olisi tullut juotua liikaa :) Muista aktiviteeteista voisi mainita vierailun Milanon luonnonhistorialliseen museoon. Vaikka suurin osa teksteistä olikin italiaksi, niin vierailu antoi kuitenkin paljon. Näyttely oli varsin laaja sisältäen monta eri osaa kahdessa kerroksessa. Ja ehkäpä jopa liian laaja, sillä lopussa iski jo väsymys. Missä ei yhtään auttanut lapsien suuri määrä/ääni. Paikka oli kuitenkin ilmainen, joten kannatti käydä.

Lisäksi olen aloittanut antamaan yksityisopetusta kaikesta mahdollisesta tietokoneisiin liittyvista asioista. Pyyntö tästä tuli eräältä täällä asuvalta suomalaiselta, ja aikataulujen mukaan annan jatkossa opastusta tietokoneen saloihin. Vaikka rahansaanti on toki todella hyvä asia tällä hetkellä, niin ehkä enemmän saan siitä, että tulee vähän järjestystä viikkoon. En kursseilla käy vieläkään, niin ei ollut mitään säännöllisiä tapahtumia viikon aikana.

Huomenna sitten pitäisikin tulla Suomessa käymään viikon ajaksi. Syynä tähän oli se, että halvempi lentää käymään Suomessa kuin maksaa matkavakuutuksessa hirveitä hintoja. Mulla kun on vuosimatkavakuutus, joka on voimassa aina kolme kuukautta matkan alkamisesta. Mutta tällä hetkellä tekee kyllä hyvää saada raitista ilmaa hetkeksi keuhkoihin, ja päästä luonnonkin pariin. Saa mieli vähän virkistystä. Lisäksi hyvä saada vähän etäisyyttä kommuunikeittiöömme, sillä eilen tuli hermostettua myös sanallisesti tilanteessa, jossa pitkään omaa vuoroani odotetettuani tuli etuilijoita. Jos tuo nostaa minun bitch arvoa täällä, niin ei voi mitään. Ei vain voinut olla huutamatta sen jälkeen, kun vuoro viedään kahden päivän nälän ja väsymyksen sekä vajaan tunnin odottamisen jälkeen..

PS: Täällä on ollut varsin mukavat ilmat pari viime päivää. Arviolta parikymmenta astetta ja arska paistanut.

PS2: Tänään tuli jälleen kerran vastaan tilanne, jossa mietti että mitä tuo heppu oikein meinaa. Nimittain tuli bussissa lipuntarkastajat ja yksi jätkä meni ulos ja lähti juoksemaan. Ei siinä mitään, mutta jätti samalla LAPSENSA siihen pysäkille yhdessä yhden tarkastajan kanssa... Kyllähän se jätkä sitten tuli takaisin, mutta mitä se oikein ajatteli? Ei varmaankaan mitenkään olisi yhdistetty lasta ja miestä?-)

+/- saldo : 0 |