Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Käynti Suomessa

KeTu kirjoitti noin 18 vuotta sitten (1 kommenttia)
Bringings_from_Finland.jpgTuliaiset Suomesta

Viime viikolla palasin viikon mittaiselta vierailultani Suomeen. Oli tosi mukava päästä näkemään edes vähän aikaa montaa kaveria ja perhettä. Mutta samalla joudun pyytämään anteeksi heiltä, joiden luona en kerinnyt käymään. Olisihan se pitänyt etukäteen jo arvata, että viikko on lyhyt aika tälläistä reissua varten. Mutta kuitenkin mukava se oli tehdä, ja onpahan taas matkavakuutukset voimassa. Harmittaa vain se, että oli viikon aikana varsin huonot kelit Suomenmaalla. Kuulemma oli juuri pari päivää ennen minun tuloani ollut vielä tosi hyvät kelit. Joten ehkäpä ansaitusti sain pahanilmanlinnun leiman otsaani :) Onneksi samalla sain vihdoinkin kamerani takaisin, joten pääsee taas ottamaan kuvia. Tosin Suomessa käydessäni tuli otettua alle kaksikymmentä kuvaa viikon aikana, joten uskon tästä eteenpäin tulevan paljon vähemmän kuvia napsittua.

Takaisinpäin tulo oli jonkinverran helpompi kuin matka kotiinpäin sen ansiosta, että kaveri lähti samalla lennolla vierailulle Milanoon. Suomeen päin lentäessäni tulin yksin, ja Frankfurtin kentällä ollut 10 tunnin odotus olisi pahimmassa tapauksessa voinut viedä kaiken ilon Suomen matkasta. Onneksi pariin suomalaiseen tutustuminen, kaljatarjoilu markkinointitarkoituksessa (taisin 2-3 ilmaista kaljaa saada) ja Suomen päässä muutamaan Saksasta tulleeseen turistiin tutustuminen auttoi asiaa. Mutta varoitan samalla kaikkia, että RyanAirin käyttämä Frankfurt-Hahn kenttä on todella huono lennon odottamista varten. Kentällä on vain kuppipenkkejä, joten vain maassa pystyy kunnolla nukkumaan. Mutta onneksi tosiaan takaisinpäin tullessa oli matkaseuraa, niin aikakin meni huomattavasti paremmin.

Vielä lopuksi. Pitihän sitä tuliaisia tuoda Suomesta :) Pari karhuolutta odottamaan viimeisiä päiviä, salmiakkia, ruisleipää, ketsuppia ja sinappia sekä vähän aineksia lihapullia varten. Tuon ketsupin tuomisen syynä oli se, että en tunnu saavan pysymään hyvänä paikallisia tomaattisoseita avaamisen jälkeen. Toisinsanoen halusin kaappiini jotakin sellaista, joka ei ihan heti mene pilalle. Ei sen takia, että ketsuppi maultaan olisi parempaa.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kuka söi salmiakit? Yleensä ne kelpaa vain suomalaisille, muutamille muille skandinaaveille ja hollantilaisille.