Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Haikea olo, kävelystä ja Stomp!

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Nyt on iskenyt haikea olo niin monen kotiinpaluun jälkeen. Viime viikolla lähti sekä saksalainen Maleen, että espanjalainen Anna. Ei todellakaan millään pahalla suomeen lähteneitä kohtaan, mutta jotenkin nämä lähdöt ovat vaikuttaneet enemmän. Kuitenkin Ossia, Eeroa ja Marjaa+muihin suomalaisiin on helppo tavata ja törmätä Jyväskylässä/Suomessa. Mutta ihan helposti ei tule lähdettyä käymään Valenciassa tai Frankfurtissa. Varsinkin Annaa tulen kaipaamaan, silla hanen kanssaan oli aina hauskaa... Lisäksi näiden lähtöjen jälkeen täällä on enää vain muutama tosi hyvä tyyppi. Siis sellaisia, jotka ovat olleet alusta asti... No Maleenin tulen varmaankin näkemään kesällä, kun palaan Frankfurtin kautta Suomeen juhannukseksi. Päätin pitää muutaman päivän välipysähdyksen Saksassa ennen lopullista paluuta kotimaahan. Ja Valenciassa pitää ehdottamasti mennä käymään jossakin vaiheessa.

Uusista tyypeistä kanadan-puolalainen Yvonne ja romanialainen Raznan ovat olleet mukavimpia tuttavuuksia. Jatkossa varmasti tulee oltua tekemisessä heidän kanssaan enemmänkin. Lisäksi tänne on saapunut espanjalanen tyttö ja poika, pari romanialaista tyttöä eilen ja yksi portugalilainen tyttö. En ole vielä ollut tekemisessä näiden uusien saapuneiden kanssa muutoin kuin tervehtien. Ja sunnuntaina alkaa kuukauden jakso, jonka aikana olen Milanossa ruhtinaalliset viisi päivää. Tulee nääs jonkinverran matkustelua. Matkustamisen takia onkin hyvä, että tämä viikko on ruhtinaallisen rauhallinen täällä asuntolassa. Aika moni on mennyt/menossa kotiin pääsiäisen viettoon ja lisäksi suurin osa vaihtareista on tällä hetkellä tekemässä automatkaa Sisiliasta ylös Milanoon.

Kävelystä: En hankkinut tälle kuukaudelle kuukausikorttia. Syynä se, että matkustan tässä kuussa sen verran paljon. Tämän johdosta on tullut sitten käveltyä varsin reippaasti, ja ainoastaan yhden bussilipun olen ostanut viikon aikana. Keskimäärin on tullut ehkä sellaista 7-8 km per päivä käveltyä. Hyvää harjoitusta matkustamista varten. Ja jos samalla saa kiloja pois, niin vielä parempi :)

Eilen tuli myös pitkästä aikaa nautittua kulttuurista. Kävin katsomassa Stompin pitkällisen harkinnan jälkeen. Lyhyt kuvaus niille, jotka eivät tiedä mikä Stomp on: ryhmä esiintyjiä käyttää arkielämän tavaroita (harjoja, sytkäreitä, roskakoreja, vesitynnyreitä, tiskialtaita!, yms) musiikin tekemiseen. Lisäksi toki käyttävät käsieen ja jalkojeen. Tähän kun lisätään mukana ollut huumori ja yleisön kosiskelu, niin esitys on täysi kymppi! Toki aina live-esitys on hyvä, mutta kyllä minä nautin tästä normaalia enemmän. Todella hyvin käytetyt rahat. Valitettavasti aloin sitten kotimatkalla ottamaan päähän se, että Suomessa he maksimissaan heittäisivät muutaman esityksen. Pelkästään Milanossa esittävät shown parin viikon ajan :(

PS: Oli pienehköjä ongelmia nukkua viime viikolla, kun kämppis heräsi 5.30 joka päivä työhön. Minun onnekseni se oli vain viikon keikka :O

+/- saldo : 0 |