Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Tilannekatsaus

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Siskon ja veljen vierailun jälkeen tuli lähdettyä Ranskaan päin vastavierailulle Lauran luokse, mutta tästä enemmän sitten kun saan vähän paremman jutun aiheesta kirjoitettua. Reissun parhaat kuvat loytyvät jo täältä, sillä en jaksanut kaikkia kuvia laittaa tänne. Paluu Ranskasta oli viime lauantaina, ja tällä hetkellä olen vieläkin vähän väsynyt kaikesta matkustelusta. Kuitenkin viimeisen kuukauden aikana olen kiertänyt Italiaa, ollut formulareissulla sisarusten kanssa ja matkustanut Ranskassa! Joten ei ihmekkään, jos on väsynyt olo. Ja samalla ei ole ihme, jos on rahat loppu :( Tällä hetkellä pitää kyllä katsoa jokaisen kuluttamani sentin perään. Ja silti joutunen kikkailemaan loppuajan maksujen osalta.. Aina voi kysyä, että onko tuo matkustaminen ollut rahan ja vaivan arvoista? On ollut, ja mitään matkaa en sinällänsä kadu. Ainahan jotakin voi muuttaa, mutta ei niin paljon että nyt kaduttaisi. Samalla toki pitää sanoa, että hirveästi ei enää jaksa eikä pysty matkustelemaan loppuaikana..

Opinnotkin alkavat menemään taas eteenpäin, ja olen sopinut parista tentistä kesäkuulle. Minulle kuitekin on aina sopinut enemmän lukeminen tenttiin kuin luennoilla oleminen. Kesäkuuksi sen takia, että vielä on äiti tulossa vierailulle puolentoista viikon kuluttua. Ja olisi hyvä, että samaan aikaan ei olisi paineita koulun osalta. Onneksi proffat on varsin joustavia olleet, joten ei ole tarvinnut pelätä. Mutta tämä tarkoittaa sitä, että nyt pitää alkaa lukemaan ja jättämään muut riennot vähemmälle.

Vielä viimeisenä tapahtuman voisi mainita verkon saapumisesta asuntolaan! Syyskuussa tullessani netin piti tulla viikon sisällä. Ja kyllähän se sitten lopulta pääsiäisenä tuli :) Italialainen tehokkuus.. Parasta kuitenkin asiassa on se, että saan omaan koneeni asuntolan atk-luokkaan kiinni ja verkkoon. Joten helpottaa monia asioita, ja ei tarvitse enää verkon takia tulla laitokselle käymään. Tosin luulen, että päivisin käyn täällä kuitenkin. Samalla tulee sopiva kävelylenkki ja laitoksen luokka on paljon isompi kuin asuntolan pieni (ja usein täynnä) oleva huone..

+/- saldo : 0 |