Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Viimeiset kaksi viikkoa

KeTu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (0 kommenttia)
Tällä hetkellä on jäljelle kaksi viikkoa Milanossa oloa. Lähden 19.6 tulemaan Frankfurtin kautta Suomeen. Koska jokatapauksessa tulen Frankfurtin kautta, niin päätin pysähtyä sinne pariksi päiväksi nähdäkseni täällä olleen Maleenin ja ehkäpä pari hänen täällä käynyttä ystväänsä. Suomeen saavun 23.6, eli juhannusta edeltävänä keskiviikkona. Enhän toki halunnut missata juhannusta :)Viimeinen viikko on ollut aika täydellistä lusmuilua, sillä paljoa ei ole enää jäljellä. Matkustamiset olen tehnyt... Ehkä käyn jollakin päiväretkellä, mutta tuskinpa sen enempää. Milanossa en ihan kaikkialla ole käynyt, mutta kestän sen kyllä. Kaikkialla tarkoittaa tässä tapauksessa museoita yms.

Koulun osalta on ollut varsin hankalaa, sillä olen yrittänyt saada yhden kurssin tenttikirjaa. En ole siinä vielä onnistunut :( Jos en tuota kirjaa saa, niin siinä tapauksessa ei tule enää lisänoppia täältä. Pitää toivoa parasta. Olisi nimittäin Kelan kannalta hyvä, jos olisi enemmän suorituksia tehtynä. Toisaalta mahdollisesti voin jotakin vielä Suomessa suorittaa, joten paniikkia en tästä ota.
Muutoin lähinnä odottelen kotiintuloa ja ystävien/sukulaisten näkemistä. Yhdeksän kuukautta on kulunut täällä välillä nopeasti ja välillä hitaasti. Ja kuukaudet ovat myös muuttaneet itseäni. Tein nimittäin jo syksyllä päätöksen, että täällä teen asioita eri tavalla kuin ennnen. Mikä on toiminut hyvin: olen sitä kautta muuttunut käsitykseni mukaan parempaan suuntaan. Nähtäväksi vain jää, että mitenkä sitä sitten sopeutuu takaisin Suomeen. Ensimmäinen suuri muutos on kuitenkin se, että muutan miljoonakaupunki Milanosta takaisin kotikaupunkiini yhdeksi niistä 10 tuhannesta ihmisestä.

Töitä olen muuten etsinyt täältä käsin, mutta mitään ei ole vielä tarttunut käteen. Tietty täällä olo vaikeuttaa hakemista, sillä helpompaa olisi käydä firmoissa paikan päällä. Jokatapauksessa tulevaisuus näyttää tällä hetkellä siltä, että töihin mahdollisimman pian minnepäin tahansa Suomea. Joten sen johdosta ei ole vielä mitään tietoa siitä, että mistä tulen löytämään itseni syksyllä..

Jokatapauksessa pitää yrittää nauttia vielä näistä viimeisistä päivistä täällä. Jos jollakulla on hyviä ehdotuksia mitä voisin vielä tehdä, niin mielihyvin otan niitä vastaan! Tosin laittomuuksiin en välttämättä rupea :)

+/- saldo : 0 |