Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Elämäni kaudet

Olli kirjoitti noin 18 vuotta sitten (2 kommenttia)
Ihmiselon metaforia on monia. Jonkinlaisesta hitaasta mutta jatkuvasta kasvusta puhutaan, nähdään jonkinlaisia kausia jotka tulevat ja menevät, toisaalta koetaan että on syklejä tai elämä pyörii ympyrää, jne.

Jossain määrin elämässäni on alkanut uusi "era". Varsinainen ammattiin kouluttautuminen on takana, ja nyt olen työelämässä. Samaan syssyyn tulee liitettyä muita omituisia riittejä kuten kulttuurinen sitoutuminen ja (oman) asunnon katseleminen.

Vaihtuvia asioita elämässäni on esim. harrastukset. Kiinnostukseni, ja toisaalta mahdollisuudet, vaihtelevat pääosin urheilun, musiikin ja jonkun muun välillä. Tällä hetkellä musiikki (soittaminen/laulaminen) on vähän jäissä. Urheileminen on nyt yhtä kuin kunnon ylläpitämistä - pääasiassa sitä tulee omatoimisesti käytyä salilla tms.

Vilosovinen kysmys kuuluu: mikä merkitys on oman elämän tilinteolla? Luetaan pois elämäkertakirjat joissa merkitys on enemmän tai vähemmän rahallinen. Kai tiliä tehdessään ja sopivia metaforia keksiessään ihmisen on helpompi käsitellä "vaikeita aikoja" tai todistaa itselleen, että elo on mallillaan (kellä siltä tuntuu).

Tietysti myös musiikin saralta löytyy "tuntojemme tulkkeja". Suomalaisista musiikin tekijöistä itseäni koskettaa esittäjänä Tapsa Rautavaara ja sanoittajana Junnu Vainio. Loppusoinnuksi soveltuneekin

"Minä elän yhä vieläkin..."

+/- saldo : 0 |

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tapsa Rautavaara ja sanoittajana Junnu Vainio.

  Lisää selvennystä. Kun eivät ole Palsokerin mainstream suosikkeja.

  Olli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Lisää selvennystä. Kun eivät ole Palsokerin mainstream suosikkeja.


  Ah, sori! "..tuntojeMME tulkkeja" ei niinkään viitannut Palasokerin lukijakuntaan (tai ties vaikka monikin pitäisi Tapsasta ja Junnusta) vaan jonkinlaiseen suomalaiskansalliseen keinotekoiseen yhteisöön, johon voin samaistua lähinnä vanhempieni kautta. Kyseistä musiikkia on saataville erinäisten levyliikkeiden hyllyiltä ja verkkokauppojen listoilta.

  Tapsaja levytys

  Junnua