Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Älkää tänne tulko

EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten (6 kommenttia)
Jotkut haluavat jonkunlaista henkilökohtaistakin blogeihin. No tässä on sitten henkilökohtaista, perkele.

Älkää tänne tulko

Tämä on vain tällainen Helsingin kokoinen tylsä kaupunki täällä keskilännessä. Ja sitten tänne aina tuppaa aina joku tulemaan. En mä osaa mitään turistinähtävyyksiä näyttää. Keskikaupungilla on se kaari ja joessa on jokilaivoja joilla on kasinot. Jos sellanen kiinnostaa, en ole käynyt.

Yksikin sukulainen oli tulossa ja halusi kaikenlaista tietoa ja tapaamisia. Ja ehdotti sitten yhtä iltaa keskellä vikkoa, käydessään täällä liikematkalla. Ja meidän muka pitäs piipahtaa päivällisellä. Me ollaan 40 km keskikaupungilta.

Hän voi kyllä varata hienon hotellin keskikaupungilla, mutta sekin on aika kuollutta iltaisin. Jos joku peli on, niin niissä voi olla väkeä. En osaa edes neuvoa ravintoloita keskikaupungilla, vaikka ajelen siitä läpi. Ei siellä ole mitään paikkaa parkkeerata halvalla. Kun me joskus mennään töistä lounaalle, mennään muualle, mutta niitä on vaikea turistille neuvoa.

Niin että jos joku meille nyt kuitenkin tupppa, niin varatkaa aikaa. Jos esimerkiksi henkilön liikeasiat ovat länteen menevän moottoritien varrella, se on ainakin jumissa. Sieltä ei pääse kaarta katsomaan jossei ole sellaiseen aikaan, että ei ole liikennettä, pari tuntia aamulla, pari iltapäivällä. Ja ainoa kehätie joka menee kokonaan ympäri (toinen on vain puolikas) on ruuhkassa myös jumissa. Voit siellä tunninkin istua madellen eteenpäin, riippuen suunnasta. Yksi suunta tukossa aamulla, yksi illalla. En viitsisi kuin kerran päivässä ajaa jonnekin.

Jaa että sieltä olisi koko perhe tulossa. No, huvipuisto on rajoitetusti auki viikonloppuisin. Muita en osaa neuvoja. Lasten tekemiset ovat ihan niiden omia, enkä osaa teitä niihin mukaan lykätä. Eikä me niin paljon liikutakaan. Kamala vaiva viedä pyörät johonkin viralliselle pyörätielle. Meidän alueelta ei ole turvallista tietä sinne. Asuinalueemme teitä ajamme varoen, mutta päätiellä kaahaavat tonnin painoiset maasturit illoin aamuin päivin. Ja reunoja ei ole.

Ai että kauppakeskukseen? No tossa semmoinen on. Sinne pääsee bussilla tai autolla, ei jalan. Siellä on California Pizza Kitchen. Voitte katsoa kun siirtolaiset valimistavat kokkihatut päässä teille pizzaa.

Ai että klubeja ja musiikkia ja kahviloita ja kirjakauppoja.Semmoista löytyy yliopiston reunalla. Piirrän kartalle, saatte itse ajaa. Mainitsinko jo että meillä ryöstetään 100 autoa vuodessa käsistä aseellisesti uhaten? Näitä carjackingejä tehdään lähinnä iltaisin. Muutama niistä omistajista murhataan. Varastetusta maasturista otetaan yleensä alumiinivanteet kun on ensin pikkasen romutettu koria. Tässä turvallisemmassa alueesa olisi tuo megakirjakauppa Borders, kahvilakulttuuria. Ja joskus harvoin jotain musiikkia. Meille esikaupunkilaisille.

Jaa että kiipeilyä. Sekin voi järjestä, siellä on melkein keskellä semmoinen entinen varasto, jossa on kiipeilyseiniä laitettu.

Kesällä jos tulette, niin entinen Riverbend, uutta nimeä en tiedä, on Missourin sillan luona, sinne tulee neilyoungit bobdylanit aerosmithit. Kamala tungos sieltä ulos kun konsertti loppuu. Talvella muutama harva konsertti football ja jääkiekkohalleissa keskikaupungilla. McCartney kävi viime vuonna, The Who peruutti.

Ei tämä siis mitenkään harvinaisen kehno paikka asua ole näin jenkkikaupungiksi. Monella tavalla parempi kuin entinen Cincinnati, jossa asuimme. Täytyy vaan ymmärtää täkäläinen meininki, ja että me kaupungissa työssä käyvät emme ole oikeita kaupunkilaisia. Korkeintaan viikonlopulla päivällä löydämme teille jotain.

Ja ei sitten mitään kommentteja, perkele.



+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    vaikuttaa ihan kivalta kaupungilta. Mutta, onko siellä McDonalds ?

    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    McDonaldseja on noin 100 kpl., jonkin verran enemmän kuin muita pikaruokapaikkoja.

    Greater St.Louis alueella paljon drive in juttuja, mm. Rally's.

    Alueeseen voi tutustua sanomalehden kautta:
    http://www.stltoday.com/


    Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sounds perkeleen great. I guess You feel good when I reveal that when I was in St Louis 1999, I didn't contact You (I hope You read my interview from SL Post Dispatch) ;) No nightlife as You said. Lived one week in one of those perkeleen expensive hotels (we had a hotel fire there one morning). Didn't get in the Arch (much too perkeleen long lines), but Missouri Botanical Gardens was nice.

    Cheers, Karwin.

    Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Do not perkele come here neither:
    http://groups.msn.com/Beo/porification.msnw


    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sorry Karwin, I read your stuff only in Amerikan Uutiset. Take care...

    Anonyymi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...kuin myös, EJ. Allekirjoittanut taannoin bannattiin BF:stä ja neuvonpa välttämään nimeni turhaan lausumista siellä - muutamia jotka ovat niin tehneet, on myös uhattu kadotuksella. Terkkuisin k_karwin hotmailista.