Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Veroilmoitus

harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten (1 kommenttia)
En vieläkään osaa täyttää veroilmoitusta -- en halua. Lomake on vastenmielinen ja termistö on luotaantyöntävä. Ohjeistus on painettu paperille joka minusta näyttää aivan vittuilulta.

Joitakin vuosia sitten veroilmoitukseni oli puutteellinen. Nimittäin verottaja soitteli joskus aikojen jälkeen perääni, että miksi nämä ja nämä tulot ovat jääneet ilmoittamatta. Olin humalassa kun soittivat.

-Jos te kerran tiedätte tuloni niin minkä takia minun pitää ne teille erikseen ilmoittaa? kysyin mielestäni aiheellisesti ja jatkoin juomista.

Tänä vuonna täytin veroilmoituksen siten että lykkäsin lomakkeen väliin muutaman paperin tuloistani ja laitoin viimeiselle sivulle allekirjoituksen. Yritin alkaa täyttää niitä verotettavat tulot -kohtia mutta meni heti pieleen, niinpä suttasin lukemat pois ja tekstasin isoilla: KATSO LIITTEET.

Täyttäkööt itse lomakkeensa.

+/- saldo : 0 |

    Aranwe kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ilmankos ensi vuonna kaikki saavatkin sen veroehdotuksen. Säästävät varmasti kymmenien työntekijöiden palkan, kun ei tarvitse ottaa selvää harakanvarpaista ja kahlata läpi tolkutonta kasaa epämääräisiä liitteitä.