Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

A view from the hill

Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
1121859950.jpgEdinburghissa on vastaanotto ollut erinomaisen lämmin, ihmisten suhteen siis, muutoin kelien puolesta tarvitsee jo pitkää vaatetta ylle. Eilinen pub-kierros oli hyvä alku, löytyi elävää musiikkia monessa muodossa muutaman kymmenen metrin säteellä eri pubeissa. Aamulla baarimikot jo tervehtivät ohikulkiessa, mistähän se johtuu, muistaakseni ei edes rikottu mitään? :)

Linnassa piti käydä, mutta aamulla oli sisäänkäynnin luona aivan naurettava härdelli, satoja turisteja ja tyhjiä busseja ahdettuna kapealle kadulle ja mitään ei tuntunut tapahtuvan odottamalla. Kierrellään sitten uudempaa osaa kaupungista ensin. Hämäävää on kyllä tämä ihmisten käyttäytyminen täällä, ventovieraat tervehtivät kadulla ja lyöttäytyvät juttusille. On siinä suomitöröttäjällä ihmettelemistä.

+/- saldo : 0 |

    EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eiks tää Harry Potter kirjoittaja ämmä asu sillä jossain? Istuskelee kuulemma vain kirjakauppojen kahviloissa. Jaa, on sillä skidikin nyt...

    retrou kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Saako siitä selvää, mitä ne puhuu? Vai paneeko ne normaalienglannin vaihteen silmään kun huomaa olevansa tekemisissä ulkolaisten kanssa?