Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Pakkaamista

EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten (1 kommenttia)
Miksi tarttis ottaa shortsit? Olemme Bostonissa ja voi tulla kuuma ulkona. Pärjäisikö vain uikkareilla? Tartteeko taskulampun? Mitä mä luen lentokoneessa, lentoasemilla on kamala valikoima. Jotain lehteä hätätilanteeessa.

En voi nukkua kuin 10 minuuttia kerrallaan pitkissäkään lennoissa. Perillä sitten väsyttää 2 päivää.

Mutta ne laukut, miksi me laitetaan kasseja? Kun pitää kaikki mahtua vuokra-autoon ja ne vedettävät jutut on liian tilaa vieviä, neljän laukut. Kassini oli jo pakattu kun yhden sivutaskun vetoketju irtosi pikkasen kankaasta. Kangas näyttää olevan halpaa nailonia, mutta neuloin sen ratkeaman kiinni jotenkuten.

Viimeksi pitemmällä lennolla sain perillä vielä raahata yhtä lasten laukkua, nyt kantavat tai raahaavat omansa. Lentokentän kärryä otetaan tarvittaessa.
Buutsitkin mukaan, vaelluskengät, ja sadetakki...valmistadutaan puolipilviseen lomaan, pois kuumuudestamme.

Viimeisenä iltana on edelleen kokeilussa Saucony lenkkitossu vasemmassa ja North Face ulkoilukenkä oikeassa jalassa..sain erikoisluvan kävellä sisällä kun putsasin ne. North Face ihan OK luonnossa, mutta aika kovapohjainen tallata viisi päivää asfalttia Bostonissa. No, jos tulee rakkuloita, liatan ne buutsit ja paksut sukat.

E Järvi.

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mina taalla Bostonissa. Tuli sittenkin liikaa roinaa mukaan. Jos lahettaisi osan halvimmalla postilla kotiin? Matkan kohde, 62-65 astetta pohjoiseen ja 20 lanteen, on viela edessa. Vuokralla joku Skoda. Siis pienempi auto.
    E.