Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kotio

Jake kirjoitti noin 15 vuotta sitten (1 kommenttia)
1122617692.jpgJuna vie kohti kotimatkaa. Ensin oli tarkoitus lentää Glasgowista Lontooseen, mutta viime hetken piljetit halpalentoyhtiöilläkin eivät oikein soveltuneet edullisen matkustamisen ideologiaamme, joten nyt istutaan sitten junassa vajaat viisi tuntia. Ja sompaillaan Lontoosta itsemme vielä Stanstediin jollain virityksellä. Avojatsisävellys on kokonaisuutena pysynyt huolestuttavan hyvin kasassa, pelko hiipii mieleen että aivan loppumetreillä paketti hajoaa totaalisesti käsiin.

Glasgowin tarjonta perusturistille oli varsin onnetonta, shoppailijalle paikka olisi varmasti paratiisi ja jos olisi yhtään osannut perehtyä paikan musiikkisceneen etukäteen, olisi mielenkiintoisia performansseja voinut löytyä jostain syrjäkujien klubilta, mutta aiva kylmiltään noita kaupungin laitamia ei voi suositella samoamaan, sen verran häiriintynyttä jamppaa oli katukuvassa päiväsaikaakin. Huomattavasti enemmän kuin missään muussa kokemassani suurkaupungissa.

+/- saldo : 0 |

    Anonyymi kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Aina kun menen alani kokoukseen sunnuntaina ja se menee torstaihin niin PERJANTAINA olisi joku fantastinen musiikkitapahtuma.
    E.