Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

X & (securit)Y

Trilogy kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Jep, tänään se odottamani kiekko sitten saapui. Paljon hehkutetun ja myöskin parjatun Coldplayn uusin X&Y. Tosin en odottanut niinkään copy controlled-lätkää levyn mukaan, mutta siellä se valitettavasti tässä painoksessa ainakin oli. Eihän se menoa haitannut, shiftillä estin varmuuden vuoksi sen playerin käynnistyksen ja hetken tutkimisen jälkeen dvd-polttimeni hyväksyi levyn. Sitten vain iTunes auki ja kappalenimet olivat kivasti valmiina, tosin alternative/punk ei mielestäni kovin kuvaava ollut genreki, joten pop-rockiksi vaihdoin sen. Sitten vain AAC:ksi rippautumaan ja tsap. Vihreää valoa. Nyt on ensimmäinen kuuntelukerta menossa kiintolevyltä ja lupaavalta kuulostaa.

Epäilisin että nykyiset kopiosuojaukset eivät enää edes yritä estää tuota "rippausta", tosin uskoisin että levyn kopioinnissa ne tulevat jo vähän huutelemaan. Tämä näyttäisi olevan ihan hyvä suunta, kuin saisivat vielä nuo ärsyttävät playerit heitettyä sinne missä ei pippuri kasva, levyn kuuntelu kun nykyään onnistuu ilman playeria.

Nyt on Coldplay-trilogiani täysi, tosin se live-dvd vielä uupuu plus singlet, mutta niin faniksi tuskin herkeän. Ja niille, jotka haukkuvat Coldplayta parin biisin perusteella kuten minäkin meinasin jo rueta tekemään ennen kuin päätin rohkeasti astua paholaisen poppilinjalle, antakaa myös mainstream-kamalle mahdollisuus. Kyllä silläkin saadaan hyvä meno aikaiseksi :)

+/- saldo : 0 |