Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Sekundaa CD:llä

harmaa kirjoitti noin 19 vuotta sitten (1 kommenttia)
Kuvittelenko vain, vai onko musiikkikaupassa alettu myydä entistä enemmän sekundaa? Tässä joitakin muistoja parilta viime vuodelta.

2003: Rush in Rion pahvikotelon liimaus on sekundaa. Joudun käymään vaihtamassa tuotteen toiseen sillä vaikuttaa että liima on tarttunut yhteen CD-aihioon ja ehkä pilaa sen. Korvaava kappale on melkein yhtä kurja. Tyydyn kohtalooni.

2004: Joudun vaihtamaan Kingston Wallin CD:n toimivaan koska levy on niin sekundaa että se jo uutena pätkii soittimessani.

2004: Marillionin nettikaupasta tilaamani erikoispakatun Marblesin CD-kotelon pidike on liimattu noin puoli senttiä väärään paikkaan. Harmittaa sillä valmistusvirhe, pienikin, antaa tuotteesta halvan vaikutelman eikä tämä hinnaltaan mikään halpa ollut. En ala palauttelemaan koska se olisi liian vaivalloista.

2005: Nettikaupasta tilaamani Sagan Marathon-levyn CD-kotelon keskiön pidikkeen muoviosista puolet on irronnut. Harmittaa, mutta palauttelu postitse olisi liian vaivalloista. Tyydyn osaani.

2005: Nettikaupasta tilaamani Beatlesin Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandin sinänsä komea pakkaus osoittautuu sekundaksi: pahvisen kääreen liimaussauma irtoaa levyä paketista ensimmäistä kertaa ottaessani ja joudun välittömästi liimaushommiin UUNITUOREEN CD:N KANSSA! Vika on helposti korjattu mutta harmittaa, että uusi ja täysihintainen tuote on tuotteistukseltaan tällaista sekundaa.

Ehkä suurin osa musiikin kuuntelijoista on tyytyväisiä syytäessään rahaa tuotteisiin saaden vastineeksi minkälaista paskaa sattuu mutta itseäni sekunda harmittaa sillä musiikissa olen oppinut tyytymään vain parhaaseen laatuun.



+/- saldo : 0 |

    spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eipä oo onneks tullu tollasia vastaan. Oma sgt. pepperi on ihan oikeassa kuosissa kuten kingston wallitkin (joita löytyy remastereina kuten alkuperäisinä c-kasetteina ja trinity-seedeinäkin).